Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Monday, November 8, 2010

Happy Happy Deepavali

untuk neighbor kesayangan untie mala, uncle raja, boy aka veno, and logan..sori if spelling was wrong..haha!tak lawak..
really wish all of u happy Deepavali..
tak mengapa walaupun time pergi rumah ber"deepavali" untie sorang je yang ada..boy ngan uncle sleep rite?logan dah ber"deepavali" ke rumah kawan..
yelah!mst keletihan lepas main perang-perang malam deepavali tu kan!!boom!!boom!!kebabooomm!!!
syok gila ahh dengar dari dalam ni..sampai amek remote tv pasang sound sampai no 40 ++ sampai macam nak pecah dah speaker tv tu!haha
tak mengapa!faham kamu-kamu nak ber"deepavali"..silakan..silakan..haha(baik hati)
seriously semua kena jealous dengan i coz i got a very-very kind + good + awesome + friendly + lovely + caring + all the kinds word in this world!got wat???ko cerita tak habis ahh!!got neighbor lah!!hehe.. seriously sebaik-baik manusia lah mereka ni!!jika PM kita kata 1 Malaysia, yes!jiran saya ni saya boleh kata 1 Malaysia..sangat-sangat lah baik hati..
kami kongsi kucing..^_^ bila kami tak de rumah mereka lah yang tolong bagi makan kucing..sweet kan..=,=
kami love each other..kadang-kadang mengumpat sama-sama..syokkkk owh...
pastu kalau hujan untie mala will call me and told me, mira!hujan la..angkat baju...haa..sweet kan..^_^


ada satu hari tu jiran kami nun hujung sana sakit..orang kristian..ada dalam entry lepas..
haa..we went to hospital together..haa..
veno bawak kereta..saya duduk sebelah dia, then untie mala and umi sit at back side..cuba fikir macam apa??fikir sekarang!!malas ehh nak berfikir..dulu sekolah selalu ada kemahiran berfikir kan..haa..fikir cepat!!!!
okeh..tu tak penting..yang penting kami pergi bersama-sama..hahaha
then esok tu dapat tahu dat uncle died..untie ajak ziarah ke rumah..kami pun pergi bertiga..umi untie mala dan saya..pastu baca sambungan kisah dia kat entry lepas..haha
weh!!sedih kot..duk gelak-gelak..


tu lah..nak cerita jiran saya yang sangat lah baik hati perihatin pemurah..saya sayang mereka!
may God bless all of u..
Happy Deepavali..


eh!!kucing bersama..hehe^_^

depan rumah untie mala..

eh!!bukan!!ni tak muat rumah untie mala..lagi pun tak boleh..nanti kucing tak tau nak lalu mana..=,=
ni di kl central..



rumah untie mala takde board nih!!dia kasi masuk ramai-rami..laaagiiii meriah!!hehe


thats all..thanks..^_^

No comments:

Post a Comment