Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Wednesday, November 17, 2010

Salam Aidil Adha 1431H



Mungkin raya Aidil adha ni lebih bermakna buat saya berbanding raya Aidilfitri yang lepas..khutbahnya juga sangat menarik..disampaikan ust Dr. Badrul Amin..selain itu
sebab seronok bergotong royong memberi khidmat bakti buat agama bangsa dan negara...
hahahah..nak tegelak baca ayat sendiri yang terlalu CEMERLANG..hentikan!!

ok..just nak share dengan anak cucu..apa yang patut kome buat time raya aidil adha supaya lebih terasa bermakna dan meriahnya..;)

sebab pertama yang menjadikan lebih bermakna tu sebab bangun-bangun pagi mandi tak lupa niat mandi sunat...yeayyy!!yeayyy!!oi!!syukur la..alhamdulillah...;)

sebab yang kedua sebab..sebab...sebab..meh tengok meh..dekat-dekat sikit meh...


eh..eh..comeynye..tengok betul-betul..bangga gila lembu-lembu ni sebab terpilih dijadikan korban..sampai kembang-kembang hidung tu haa...
bahagian cuci organ-organ dalaman

ni katanya buah pinggan lembu..

ni jantung tak silap..time nak potong terasa lagi hangat dia

geng mencuci

geng melapah


syok gila aBANG LA ni..orang nak tangkap gamba tulang tu..dia yang beria posing maut konon-konon hebat gila tough sasa dan sebagainya...

geng timbang daging

geng potong daging bagi kecil

geng potong tulang

geng masak memasak

smart owh abang spek tu..security tu..
safety first..
hehe..yang ini umi saya..aipp!!anak dara dia menolong juga ye!!lari sekejap tangkap-tangkap gambar..hehe..tapi takda siapa nak tangkap gamba anak dara ni...;(

thats all..thanks...;)

No comments:

Post a Comment