Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Friday, December 10, 2010

Sopan Banyak Boleh?


entry sebelum ni macam agak kurang sopan ye setelah di teliti kembali..;(
bukan berniat nak kutuk mereka-mereka yang pasang lagu di belog mereka..bukan!bukan itu niat saya..

rasa tak sedap hati pulak dah..takut ada yang baca kata "eh, suka hati la belog aku..nak pasang lagu ke, bom ke, bell ke..ko dulik apa??"

maaf ye..tak dinafikan..ada jugak penulis blog yang dah beribu lemon followers tu pasang lagu..tapi sikit sangat rasanya..

sebab dah memang hakikat orang akan pening bila bukak-bukan banyak link sekali keluar macam-macam lagu..macam??? okeyh jawab sendiri..

jadi nya..setelah meneliti dan merujuk kepada beberapa pakar (ecehh) makanya saya menyimpan mohor belog-belog besar (apakah??) ingin mengisytiharkan bahawa: "jika anda ingin memasang lagu, itu terpulang..tapi cari lah link yg boleh control nak pause atau play..okey??" ;)



ini tidak sopan..-_-'


thats all..thanks..;)

6 comments:

  1. Kadang2 mmg agak annoying kalau ada lagu kat blog. Sebab blh terkantoi baca blog kat office. Hehe..

    ReplyDelete
  2. huhuhu..gitu plak ye..tu lah kot antara sbb2 mrk tak psg lgu..;)

    ReplyDelete
  3. kalau mood baik biar je.. kalu tak,pangkah terus.. hehe

    ReplyDelete
  4. hehe..hrp2 mood baik sokmo bile msuk blog sini..;)

    ReplyDelete