Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Thursday, December 9, 2010

Weh! Tak Payah Memekak Boleh?

okeyh..dek kerana kasihan dan simpati yang menebal dalam ruang jantung..maka dengan rasmi nya, saya telah me"remove" kan lagu yang ada sebelum ini..

silalah tarik nafas dengan lega...fuhhhhhhhhh....
bukan yang kat tv3..bukan sedang wat promosi untuk tv3 ye..bukan!

kenapa remove? ok..lepas dah beberapa bulan bergelumang dengan dunia belog, (ayat boleh belah)
rasa, sepanjang pergi ke belog-belog yang mencuit hati, rasa nya mereka-mereka tak pasang lagu pun..ini kerana di laptop (nama manja lappy) masing-masing dah ada lagu..kalau berminat boleh pasang sendiri ikut lagu yang digemari..iye tidak?( bahasa manja ye dak??)

saya tak mahu ada yang jadi sewel sebab baca belog ini dan dengar belog ini memekik-memekak..
sebelum ada yang complain, better saya remove dulu ye..;)

jadi nya, pelajaran buat hari ini, jika mahu berjaya, remove lah lagu..hahahah..(tak lawak)

okeyh..sekarang masing-masing boleh nyanyi ikut lagu kegemaran masing-masing..terima kasih..



9 comments:

  1. pandai2. dah semakin bijak da dia..

    ReplyDelete
  2. hehe, bagus2
    ada lagu mmg i terus tutup je blog tu ;)

    ReplyDelete
  3. ina nyanyi sendiri lagu kegemaran sambil bka blog orang tau..hehehe

    ReplyDelete
  4. intan izani: hehe..dolu-dolu saya slowkan je tak pon mute..tp fikir2 mmg pning ahh org nk dgr..sbab skali bukak byk2 kan..

    ina: yeah!!itu aktiviti yang terbaikkkk...hehe;)

    ReplyDelete
  5. hehehehe....jum nyanyi dlm bilik air^^

    ReplyDelete
  6. faizah: jom2..make sure tade org ngendap plak kot nk tgk spe yg nyanyi sdap sgt tuh..huhuhu;p

    ReplyDelete
  7. setuju2..
    klo de lagu kt blog ni , mmg agak kemalasan utk bukak blog tu . hehee

    tp kdg2 tu gak satu cr utk dgr lagu yg br .

    ReplyDelete
  8. hehe..taw tak ngape..dh la aku ni klu bkk laptop bkn nk bkak lgu..tu yg psg..tp ble bkak skali byk link..byk plak psg lagu..so, mmg dh jd mcm lgu tamil la..lgu tamil pon sedap lg..hahahhaa..

    ReplyDelete