Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Tuesday, January 4, 2011

Di Terharukan Oleh Jejaka Idaman

hah!macam pelik je ayat title..sukahati aku blog aku..eh2..kurang supan..sukahati saya laaa..belog saya..bukan belog awakkkk..(gila gedik..-_-'')

sekarang kan saya berada di bukit mahkota..dekat dengan kolej dulu..(cehh..macam laa lama sangat..) saya memang mengidam laa kat bakso pasar malam bandar seri putra..memang delicious ahh..meleleh-leleh air mata makan..ye..bukan air liur..tapi air mata..

tapi tadi petang hujan..dalam pukul8 lebih malam tengok-tengok dah tak hujan..cakap kat jejaka idaman..nak makan..lapar..teman..beliau yang ada di nilai cakap hujan..saya degil..cakap sini tak hujan dah..lapaa..beliau pun terus siap-siap dan datang sini..

sampai-sampai..saya tunggu tak lama..dia lagi jauh..jadi wajar saya yang tunggu..tak lama jejaka idaman sampai..saya pegang baju dia basah...terus menangis..T_T betul...terharuu...sangguppp..ya Allah..dia saja buat saya tak saba nak kawin cepat-cepat dengan dia kan..napaa lah baik sangattt...alhamdulillah...

anak cucu..abi/atok kamu dulu gentleman sangat..baik hati..penyayang..harap anak cucu mewarisi..nanti dah ada makwa buat baik ye..takpa buat dia menangis terharu macam ni..jangan kamu buat perangai buruk..keturunan kita baik-baik tahu!!=)

tu je lah kot..nanti saya upload gambar bakso tuuu..tunggu...;)

thats all..thanks..

thank you Allah..
you closed one window..
but you gave me a door..

7 comments:

  1. farhana: kalau sanyang sungguh laa kan..;) thanks ye..;)

    mr swift: mekaceh atas kesudian menunggu..hehe;)

    nisah: lorr..tgk header laa..haha

    ReplyDelete
  2. salam....

    singgah sambil folo ur blog...

    **nice blog...**138

    ReplyDelete
  3. bgus nye. naek moto ke? good one lah! :)

    ReplyDelete
  4. sekamar rindu: thanks ye..;) dah follow balik dh..
    nurulizzatie : haah..die naik moto jee..tak mampu student nk pki kete..hehe

    ReplyDelete