Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Monday, January 10, 2011

Solat Hajat VS AJL


semua sebok nak letak kat belog dia ana rafali menang AJL..ada aku heran??heheheh..;p

saya ada disini pada malam tersebut..;)

kualiti dan angle terbaikkk..pic dari website ini..

kamera handphone yang berkualiti tinggi..hehehT_T

ni selalu angle untuk tv3 suku dengan berita hairan..kehkehkeh;p biasa ahh..program tak mendapat sambutan..yang hadir cuma 200 orang sahaja..ye dakkk??anda perlu berada di sini untuk mengetahui suasana nya..;)

thats All..thanks..;)

14 comments:

  1. wahh..
    katne ni??
    ceramah Tok Guru Nik Aziz ae tu?:)

    ReplyDelete
  2. gadis: kat stadium melawati shah alam ahad 9 hb jan..;) mb pun terkejut..dia tak sangka ramai macam ni..yelah..buat ahad malam..isnin kan orang kerja..ni program solat hajat dengan pidato..

    ReplyDelete
  3. dah tau da tpt ni.. tapi,sye tak berkesempatan follow.. bz ngan kerja.. rasanya yang datang kat stadium ni lebih 2000 orang kan.. perbetulkan klu sye salah eir..

    ReplyDelete
  4. faizah:u should bring him here too!!;p

    adan: next time smoga berkesempatan!;) kalau ikut mata kasar saya lebih 20,000 orang..kat dalam penuh yang kat pasar jual-jual pon penuh..hehe;) harakah said more than 30, 000 peoples..yang penting ramai walaupun ahad malam isnin sok orang nak g kerja..dan mlm yg sama ade AJL..heheh..;p

    ReplyDelete
  5. klo ad pe2 lgi~
    bgtau la ak..huhu!
    klo berkesempataan..nk gak dtg~
    ngeeeeeee~

    ReplyDelete
  6. aqels: jom ahh g sme..huhu;p

    mr swift: jom caya sama2..heheh

    asybedazzle: welcome..;)

    hadi: lahhh..tak tau ke??tape2..dulu aku kat kuis pon tak taw ape..heheh..terlepas g himpunan bersih tuh..smpi skrg terkilan weh!!aritu ada himpunan pasal air selangor kat msjd ngara..best gak..k2..t pape aku roger..

    ReplyDelete
  7. actualy sy juga di sini tempoh ari...(lahh,,,nak bgtahu jugak...kechoo je sy arn...hu)

    tp x'terserempak pun dgn sudari....tiada jodoh barangkali....ahaks~lol

    ReplyDelete
  8. jangan laa ckp camtu..terasaa mcm ckp sy kechoo je siap msuk blog bagai..T_T

    ReplyDelete