Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Sunday, January 16, 2011

Weh! Sumpah! Baik Tak Payah Tengok Khurafat!

heheheheheh..ini title yang boleh buat segala Crew Khurafat rasa nak saman saya..heheheheh..gelak kejam..

Ya Ampunn..perlu habis kan bacaan anda ye..saya tak maksud kan seperti apa yang anda fikirkan..hehehe;p

kenapa saya kata macam tu??sebenarnya khas untuk diri sendiri..gila membazir beli tiket wayang..last-last duk dalam tu 80% tutup mata je ye..rasa agak nak tidur..sebab sound effect dia jeng jeng jeng kuat sangat..maka tak boleh nak tidur..;p buka mata time penggambaran waktu siang jee..-_-''

cerita okeyh..agak seram disitu..tapi tulah..bila si penakut ni besar hati nak tengok cerita hantu..makanya pembaziran pun berlaku lah..saya tak berani nak ambil risiko tengok wajah hantu tu sebab taknak dibayangi ilusi-ilusi tak comel tersebut..T_T

saya ni bukan lah penakut sangat ye..betul tak tipu..dulu asrama, bangun 2,3 pagi nak pergi toilet saya tak kejut kawan ye..saya boleh pergi sorang-sorang..hebat tak??cakap hebat cepat! betulll..sebab tak sampai hati nak kacau kawan tidur kan..asrama saya toilet dia sebelah hutan tuu..saya pergi sorangg..tenang jee..hah!balik tu memang komfem arr larii..memang jenis macam tu..mula-mula berani..lepastu bayang macam-macam..balik lari-lari..beranikan??-_-''

dulu kecik-kecik pernah tengok cerita hantu indon tajuk dia langsuir tak silap..gila seram kepala keluar lubang jamban bagai..habis laa asyik teringat-ingat jee..nak masuk tandas cuak-cuak..haihh!! tapi saya masuk jugak..tapi suka berangan balik apa yang dah tengok tuu..sebab tu dah tak nak ambil risiko baru..biar tak nampak muka hantu tu..hehe

ok laa..yang belum tengok boleh pergi tengok..boleh bawak sweater kot-kot nak buat tutup mata macam saya..-_-'' tu je lah tips yang saya nak bagi..

thats all..thanks..;)

pernah sekali tu kat asrama kolej..pukul 2, 3 pagi macam tu laa..pergi toilet rileks jee..tengah dalam proses pembuangan toksin tu kepala pun ligat laa imagine macam-macam..ada pulak budak meninggal jatuh bangunan kat asrama tu!!sekali nak balik bilik tu berlari-lari laa..tengah lari-lari sekali ada sorang tu dia nak pergi bilik air!!bukan seram yee...tapi malu di situ..hahahahahaha-_-''

16 comments:

  1. hahaha...oke la tu...lari lari balik dr toilet..
    comel je..huahuahua...

    seram sgt ke cite nih??? aiseyy..baru nk gi tengok.. HEHE~

    ReplyDelete
  2. farah: eh!pegi laa tgk..tade laa ape pon..sound effect jee..heheheh..comel ke balik toilet lari2??-_-"

    ReplyDelete
  3. seram sgt ke..waaa...bc ni mcm seram je.confirm niesz bwk sweater nk tgk nnti..haha..

    ReplyDelete
  4. lenkali try test letak tajuk: "Khurafat!"

    ReplyDelete
  5. nieszz: tak lahhh..saya je penakot lebihhh..;p

    Sunah Mohammad: alaa..tak nakkk...;phehe

    ReplyDelete
  6. hahaaa
    sama la kita
    klo dulu x de lak takut2 ni
    dah matang sket ( punya x nak guna word tua)
    trs jd penakut
    asyik terbyg2
    imaginasi x abes2

    ReplyDelete
  7. nisah: biasa laa tu..mmg kita belum tua lg..chill bebeh..;p hahaha..aku brani ye..tak pnakot..haha

    ReplyDelete
  8. Mira:kite serupe...!!! sampaikan hantu tu pun tak tau mcm mane...dlm panggung tu tutup mate aje.. ):

    ReplyDelete
  9. faizah: huhuhu..ade gak geng spesen...

    ReplyDelete
  10. tak sebengang tengok BURIED kot. lagi macam hampeh cite tu. nyesal gila tgk wayang

    ReplyDelete
  11. the garang: yeke??yeke??nasib baik tak tgk..huhuhu

    ReplyDelete
  12. best ke cite Khurafat?
    kalo 10 bintang leh bagi brape ye?

    nak tunggu tuk download..hee~

    ReplyDelete
  13. seram ker.....klu seram takutlah....

    ReplyDelete
  14. student: saya tak berapa nak reti bg bintang2 nih..hehehe..sbb bg sy pndpt msg2 berbeze..ade kte tu best, org tu kte tak best..tp klu tny sy, tak ahh smpi nk kte nyesal je g tgk cte nih..ha!mknanya ok laa..ada la dramatik..pk2 skit..ok laaa..sila download..hehe;)

    Zaidah: hehe..takpe..tutup mte je time jeng3 tuu..;p mcm saya..-_-"

    ReplyDelete
  15. tp bagi gua citer tu best pe.. hehe

    ReplyDelete
  16. hamzah: eh..spe yg kte tak best ni??tak bce abis la ni..hehe-_-"

    ReplyDelete