Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Friday, February 18, 2011

Adakah Anda Anak Soleh/Solehah??Jom Cek Sambil Main Game..


ehem..jom la adik-adik, kakak-kakak, abang-abang..kita main game jom...^_^, kena la tau kita ni anak macam mana kan..tapi kena jujur dengan encik game ni sebab nanti kalau kita tipu, dia pun tipu laaa result kita..T_T

haa..game dia macam ni..mula-mula kita pergi jalan-jalan dengan ayah kita..wewww..ajak shopping jom..T_T

lepas tu melayan mak-mak kita nak belajar internet..apakah??

lepas tu ujian yang ketiga..kena cari kunci..nak bagi tips..yang kat sini korang tekan-tekan jee...tak payah nak cari kunci beria-ria..(beria??ada dalam kamus dewan ke??)

lepas tu boleh amek result exam anda..^_^, ni saya punya..anda punya bagaimana??(ceh..macam pernah dengar je..-_-")

boleh la test game ni disini ye..tak pun cuba klik kat gambar-gambar di atas..ce cobe..ce cobe..

16 comments:

  1. aku dah main game ni.. ada pengajaran di sebalik game nih

    ReplyDelete
  2. sicko: yup2..memang byk plajaran..;') kena banyak bersabar dengan org tua kan..mcm mana diorang sabar lyn kita smpi dh beso gabak ni..

    ayuu: try laaa...

    ReplyDelete
  3. siyes besh :)

    saye dah follow.follow me back @ http://tayarpancit.blogspot.com/2011/02/mesti-bacaultras-oh-ultrasapalah.html

    ReplyDelete
  4. encik tayar pancit..saya sudah follow anda...semalam dah follow dah..dont wori..

    ReplyDelete
  5. salam..aku tak pandai men game..hehe :)

    ReplyDelete
  6. waalaikumsalam..hehe..game ni budak sekolah rendah yg dah pandai baca pun boleh main..^_^,

    ReplyDelete