Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Thursday, February 17, 2011

Ala-ala Paparazi

huhhh...-_-'' maaf kan saya sebab mulakan entry ini dengan keluhan..
ini kerana sangat letih berhadapan dengan tenet yang slow gila..lagi lama dengan haku-haku sekali boleh naik gila..nasib baik takde kerja yang memerlukan daku menggunakan tenet..kalau tak, mau angin dalam badan ni bertambah-tambah..T_T

hari ini saya nak mengutuk..syok wohhh..

mula-mula mari kita lihat gambar yang sempat saya snap..;') mengambil masa hampir 2 jam nak upload gambar ni kedalam blog..gigih tak saya berusaha??cakap gigih cepattt!!


motif saya tangkap gambar ni??sebab nak ajak orang mengutuk..-_-'' ehh..macam bagus sangat je.. serious saya tak hairan kalau tengok perempuan free hair pakai skirt.. tapi bila pakai tudung sambil pakai macam ni saya...emppphhh...T_T kalau..kalau..kalau hitam mungkin saya boleh terima lagi..

dan bila saya tengok orang macam ni rasa.....ehhh..kena tangkap gambar ni..keajaiban dunia ke 8!!T_T okeyh..akur banyak lagi benda laaagi ajaib..

ye anak cucu..jangan la kalian pakai macam tu..macam ibu sekarang ni pun jangan...jangan time tu kamu nak kata "ibu/opah ni fesyen sekarang laa..." please lahhh..ni fesyen dolu-dolu lagii..

ya Allah..sempurnakan lah aku dan zuriatku sebagai wanita yang terpelihara..;') saya sangat mengharap saya dapat jadi wanita muslimah solehah suatu hari nanti..;') jejaka idaman..bimbing saya..;')




13 comments:

  1. hihihi..menarik :)

    follow me http://tayarpancit.blogspot.com/2011/02/mesti-bacaultras-oh-ultrasapalah.html

    ReplyDelete
  2. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  3. ade bran minah nih...aduyai...tak paham...

    ReplyDelete
  4. ngeee...pas ni kena triple check nak pakai ape kat luar. Takot kena snap dgn paparazzi..kekeke. Good job girl ^^

    ReplyDelete
  5. yes syg..u need to behave after dis..;'D wehh..jgn ahh..klu org tdung labuh nengok aku pon kmfem de maki2 nye..hahaha;'D ni kira basic gila laa..boleh tak??;'D kahkahkah

    ReplyDelete
  6. hahaha..bek xpyah pki tdung..wat malu je...ni orang yang xpaham apa itu aurat yang sebenar..

    ReplyDelete
  7. agaknye la..nk komen lbih2 sy sndri pun tak la tutp litup..hehe..(sedihnye..)T_T

    ReplyDelete
  8. what the what??'tudung mudah sarung' (or Ariani) digayakan bersama skirt blaus. this is awesome!! damn gud style derh...LOL~ ;p

    ReplyDelete
  9. ekceli dia pakai legging..tapi warna legging tu macam warna kulit sangat kan..T_T

    ReplyDelete
  10. tu la kn..sy terkejut kot tgk org p0st2 gmbr fesyen dak2 mesia skrg kt fesbuk or blog..mengalahkn dak2 yg duk oversea..huhu..tp xde la nk ckp ktorg kt sni tutup abis kn..hehe;p

    ReplyDelete
  11. betul tu cikno..tak taw apa nak jd zmn skrg ni..;'( anak cucu kita ntah macam mana la..

    ReplyDelete