Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Thursday, February 24, 2011

Had A Lunch With My Jejaka Idaman


ehem..ehem..semalam saya pergi lunch dengan jejaka idaman..;') weewww..

tapi sebelum nak menikmati lunch kena tempuh dugaan dulu..naik ktm dari kepong central nak ke mid valley ambil masa lebih 2 jam...T_T sabar lah jiwa..mula terfikir-fikir sanggup ke nak pergi kerja nanti naik tren..sampai mid 11 lebih..

dah lama kami mengidam nak ke piza nak menikmati hidangan baru yang saya tak ingat namanya..-_-" saya tahu makan jee..yang order ofcoz la jejaka idaman i..selain pandai order jejaka idaman i pandai bayar...weeee...;'D

crunchy yummy!yummy!
pandai kan jejaka idaman i order...;') naim kata sos kat ayam tu macam sos popiah..

hidangan wajib ada.;')

cedappp..dapat makan 1 je..pergi basuh tangan balik tempat duduk tengok-tengok dah habiss...T_T

macam rasa karipap kari..T_T


jejaka idaman i..makan memang tak ingat makwe dahhh..T_T

nak penampo??

ok better..;')

ehemm..pic bonus..sempat posing-posing tepi dinding sementara nak tunggu zohor..;') banyak lagi..yang lain nak buat koleksi exclusive i okeyy..;')

lepas solat zohor pergi tengok wayang..pukul2..;') yang ni i belanja..sekali eh!murahnya tiket..hari rabu memang murah ye??tengok cerita omputeh RM14 je dua orang..mula-mula dah marah-marah sebab jejaka idaman tak bawa student kad..tengok-tengok murah je..;'D maafkan i ye..T_T lepas ni kerja tak rasa dah la tengok wayang murah..-_-'' bila la nuffnang nak bagi tiket free kat i..??T_T

lepas tengok wayang terus balik..jejaka idaman nak main sepak takraw petang tu..hebat tak?hebat tak?gagah perkasa kan..??apakah??

thanks for A nice day jejaka idaman..;')

16 comments:

  1. sedap nye!terliur niesz tibe2..besday niesz nnti nk mintk bf niesz belanja pizza la..haha..teringin giler!

    ReplyDelete
  2. dah lama gile tak mkn pizza...craving...demn...hahah

    ReplyDelete
  3. niesz: hehe..pegi mntk!pegi mntk!;'p sedap niesz..secukup rasa laa...lagi sdap bila org blanje kannn..;'p

    ReplyDelete
  4. man: yes craving..;') too delicious..hehe..;')

    ReplyDelete
  5. lunch with jejaka idaman memang seronok kan!

    ReplyDelete
  6. bab pandai bayar tu trs je buat woo .. mmg pandai . hahaaa

    ReplyDelete
  7. hahahah..sangatttt pandai okeyyy..;'p

    ReplyDelete
  8. sedapnye tgk pizza tuh..seb bek da nk blk mesia..nnt nk g mkn gk ahh..hehe

    ReplyDelete
  9. hehe..blk cpt..;') sampai airport trus snggh piza..;'p

    ReplyDelete
  10. kacak lah jejaka idaman u (ikhlas memuji) ;p

    ReplyDelete
  11. perutku makin kencang bunyi2












    http://thyyunxthiya.blogspot.com/

    ReplyDelete
  12. la' Catakserukin: thanks ye..;') jejaka idaman i je ke kacak??i tak comey ke??gggrrr..;'p

    ReplyDelete
  13. misz molecule: cepat!cepat berlari ke piza hut berdekatan anda..!;')

    ReplyDelete
  14. sssggttttt jeleeeeeeeeessss dgn anda....:)

    ReplyDelete
  15. o.O siapakah gerangan encik/cik/tuan/puan/datuk datin anonymous ni??

    ReplyDelete