Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Tuesday, February 22, 2011

Minta Dipijak

hari ini nak cerita pasal si handsome sayaaa....^_^, mood mesti happy..
sebab si handsome selalu buat saya tersenyum..argghhh..geram nyaa!!!


meh tengok handsome i tidur...

perghh..perghh..sangat handsome ..urgghhh...


ehh!!ada orang ngendap ni...paparazi la ni..-_-"

Tuah dah biasa dah time tidur orang tangkap gambar dia..kata handsomeee....


ye sangat handsome..tapi yang ini sedikit menyakitkan hati...tidur betul-betul depan pintu memang macam minta dipijak..waktu mula-mula dia buat perangai macam ni memang kita yang nak tergolek sebab nak elak pijak dia..

tapi sebab pengalaman dah meluas..so, dah biasa la..memang dah terbiasa keluar-keluar pintu langkah besar-besar macam nak seberang longkang..T_T

sekarang comel kita pun dah ikut jejak langkah abang diaa...tak sempat nak tangkap gambar jee...kira memang dah jadi idaman kalbu la depan pintu tu..ala-ala 5 star laa..walaupun dah buat tempat tidur special..nak jugakkk depan pintu tu...

9 comments:

  1. tgk gmbr kucing ni, semalam niesz ternampak ade sorg amoi ni, die g halau kucing pkai penyapu besi tu..dah la kucing tu br lpas beranak,,jahat tul!mesti sakit perut kucing tu..yg pling kesian, ank kucing tu sekali kena heret..kejam!

    ReplyDelete
  2. bongol kan org tuu..semalam blogwalking baca kat blog sapa ntah..mcm org gile je perempuan tu..die cucuk mata kucing ngn tumit kasut tinggi dia..ada video..saya tak tengok pon!!taknak tgk!!!

    ReplyDelete
  3. cmeynye.. :P
    tuah ke namenye??
    sangat bertuah..

    ReplyDelete
  4. hehe..mmg sgt betuah..lemah lembut sopan santun tuah ni..;') makan tak rebut2..;')tak reti gadoh..

    ReplyDelete
  5. hero la 2..hhaa..tapi pernah anak kucing bunga kena pijat cz tido depan pintu..

    ReplyDelete
  6. hi3..
    warna cm kucing sy dlu..
    sejibik...
    pgl dye stokin..

    ReplyDelete
  7. comel + handsome
    miow miow
    kiss sayang czueka utk dia ye :)

    ReplyDelete