Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Friday, February 11, 2011

Tidak Ku Pinta Jadi Begini


baru-baru ni..baru betull..saya dapat massage dari ehem-ehem..bukan jejaka idaman i okeyh..


Dear customer, you have exceeded the 5GB/mth usage (Celcom FUP). Pls purchase additional volume or we reserve the right to control yr broadband speeds. TQ


agak hangin disitu ye..setengah bulan pun tak sampai..mungkin kah perkara ini boleh berlaku??adil kah??eh..apa kejadah ni..-_-''

apa makna semua ini??adakah hal ini menjelaskan diri ini benar-benar penganggur yang hanya mengadap laptop lantas online sepanjang hari..??T_T

adakah ini bermakna perlu mencari kerja sambilan sementara nak tunggu GSTT??mungkinkah??

jadi maafkan saya kerana tak dapat nak blog walking dengan giatnya..T_T

apa pun sedaya upaya akan saya balas kunjungan anda..juga follow anda kembali..i will try my best!^_^,

thats all..thaks..

8 comments:

  1. agaknye laa..g tgk cte korea haritu..sebab tu la agaknye..T_T

    ReplyDelete
  2. siannye~~ alolo, tula tuh. .tgk youtube byak sgt

    ReplyDelete
  3. tak lah..tak rjn sgt pon bkk u tube..ni psl download cte korea laa..tbe2 rndu nk tgk full house..;'p

    ReplyDelete
  4. sepatutnya tak perlu ada limit. satu malaysia kena tipu.

    ReplyDelete
  5. limit habis 10 hari pun da habis da, asyik blogwalking, tgk video, pastu jadi lembab selembab siput mintak jari tengah. x best laa.. btw, nice blog, nina da follow

    ReplyDelete
  6. thanjs ye nina..i'll follow u back..;')

    ReplyDelete