Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Tuesday, March 1, 2011

Hari Pertama Sebagai Wanita Bekerjaya



hari ini..hari pertama..saya keluar dalam 6.20am..sampai ktm kepong central 6.30 am..memang dah budget train 6.36 tak silap..-_-" sampai setia jaya 7.30..seperti yang dirancang..sangat awal ye..suppose to be there 8.30..awal tak??awal tak??pekerja cemerlang..;')

meh tengok muka pekerja cemerlang tuu..T_T


lepas tu sempat review barang-barang yang dibawa..T_T


konon-konon jaga kulit takut kering duduk dalam aircond..-_-"



untuk kesihatan bibir..ecehh

harus ada..aircond serap air dalam badan anda..sila minum dengan banyak nya..;')

o.O saya berjaga-jaga..kot-kot ada sebarang kemalangan yang mencederakan..

kot-kot sejuk..

agar nafas lebih segar..;')





opsss..telekung pun saya bawa okeyy..lupa nak snap..

pastu ni pc saya..;')

dapat email..;')

tengok!tengok!terharu taw..masuk-masuk dapat pc dah siap nama semua...T_T

time introduction..speaking speakong..-_-"

kad access ..

balik 5.30..sampai rumah pukul 7..T_T okey dah letih..babai..

4 comments:

  1. sonoknye..doakan aku pulak cepat2 keje. ngee~

    ReplyDelete
  2. boleh la alhamdulilah..tp sgt letih perjalanan nya weh..T_T insyaAllah..cpt2 kje taw!cpt2 kwen..;')

    ReplyDelete
  3. hg ni keje ape sbnrnye ni?
    siap stokin plastik cap giant lagi?
    jd mafia k?

    p/s:mafia mmg wajib pkai stokin jambu ea??

    ReplyDelete
  4. ada laa..mne bleh cte kt hg..;'p
    stokin tu stok kuis dulu..ada plak spasang tu tak bukak lg..dulu duk buat tdo je..heheheh..;'p
    adoiii..mafia pki stokin ke??aku pon tak taw..pasai aku ayu2 je..tak kenai mne2 mafia kat muka bumi ni..so tak smpt nk check dorg pki stokin ke tak..T_T

    ReplyDelete