Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Saturday, March 19, 2011

Rezeki Pertama Hasil Berbelog


Assalamualaikum buat yang beragama Islam..;') hai untuk yang bukan Islam..^_^,
hari ini saya nak share dengan semua..rezeki hasil saya berbelog..walau bukan ini yang saya utamakan dalam berbelog..tapi kata orang yang bijak pandai, kalau rezeki jangan ditolak..ye dakk??saya taknak pakai kata-kata sambil menyelam minum air..saya takut tenggelam nanti.....-_-"

ok..rezeki ini hasil kesabaran saya menanti lebih kurang 2 jam tak silap..menanti untuk jadi follower yang ke 100..memang time tu saya takde kerja..boleh laa nak mengadap laptop..-_-" sekarang dapat bukak 5 minit sehari pun dah habis untungg..T_T

serious takde niat apa pun..tapi dah orang kata rezeki kan..tiba-tiba si tuan blog yang saya follow ni baik hati nak bagi gift kat i..terharu taw...T_T

balik kerja hari jumaat sampai-sampai rumah macam nak cepat-cepat masuk..nak tanya umi ada sampai apa-apa tak..sebab tuan blog yang omey tomey tu memang dah cakap dah post hari rabu..memang eksited laa jugakk..;'p

haa..besa godanggg taw envelop..

cak!!memang jiwa i laaa..baca buku-buku motivasi ni..

maaf ye..macam orang Parkinson gegar-gegar..ye..saya dapat dari aaja yang omey tomey.. terima kasih ye aaja..;')

yang ini antara feveret saya..mesti kena ada!sila lah beli..aku terima nikahnya 1, dan 2 saya tak beli sebab dah baca kawan punya..T_T sekarang dah ada versi sekali 3 siri..kulit tebal..tak mahalll pun..ruginya..takpe lah..dan nota hati seorang lelaki memang sangat besttt...sila lah beli..sila lahhhh!!please....jangan mintak nak pinjam ye..-_-"

ok nak sambung baca rezeki pertama i dari belog..m/s 82 dahh..

bila lahh nak dapat hasil dari encik nuff ni??T_T

thats all..thanks..;')

10 comments:

  1. memang cool..;') semoga dapat lebih manfaat dr berbelog ni..;')

    ReplyDelete
  2. ni mesti best cite ni smpai berpos..niesz pun ade baca buku aku terima nikahnya tu..heee..best kan..

    ReplyDelete
  3. hehe..dah smpai dah ;) good ;)

    * semoga anda dapat manfaat dari buku yang sy bg ye ;)

    ReplyDelete
  4. niesz: besttt..betul2!belajar dr pengalaman hdup org berjaya pun seronok kan!;')

    ReplyDelete
  5. aaja: terima kasih byk ye..mmg sgt2 memerlukan motivasi buat diri skrg ni..khadiran buku ni sgt2 tepat kepada org dan waktunya..thanks again..;')

    ReplyDelete