Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Thursday, April 7, 2011

Black Day

haii!!haii!!hari ni nak story kat you all pasal black day okey..
selalu orang akan sebut black monday..sebab??yelahh..dah syok-syok melepak kat umah sabtu ahad, sekali isnin nak kena bangun awal..T_T

tapi secara jujur nya alhamdulillah saya tak mengalami lagi black monday sepanjang bekerjaya ni..malah lebih bersemangat pada hari isnin sebab konon-konon dah charge bateri sabtu ahad..-_-"

lagi!!lagi!!saya juga mengamalkan jangan pakai pakaian hitam pada hari isnin..nanti akan membawa kepada black monday okey..beware..serious saya percaya!jadi banyak pakai putih pada hari isnin..tak pun pink ataupun warna-warna yang ceria..;')

hah..saya memang percaya lah pasal black monday ni..lepastu tadi hari kamis..saya pun pakai la hitam..memang firstime pergi kerja pakai baju hitam..selalu seluar je hitam..yang ni baju kurung hitam..tudung hitam putih..beg hitam..memang hitam menawan laa..

lepastuu kann...pagi-pagi tadi..tren buat masalah...sudahhh..selasa haritu dah masalah..sampai rumah 8.30..sempat singgah sembahyang maghrib kat KL sentral..sampai kl sentral 6.15..tren ada pukul 8 malam ye tuan-tuan dan puan-puan..T_T

hah sambung pasal cerita pagi tadi..tren tiba-tiba stop..bukan beri laluan pada tren shuttle..kali ni memang bukan cobaan..ni betul punya padam..aircond semua takde..selamat pagi-pagi semua wangi-wangi baru lepas mandi..kalau petang dah peluh busuk masam tak tahu laaa..-_-"

kejadian berlaku di kilometer tak ingat tapi lepas bank negara sebelum kuala lumpur..tiba-tiba tren bergerak perlahan..tahu-tahu dah sampai kl dan kena turun tukar tren lain..rupa-rupanya tadi ada tren lain dah tolak tren kami..=_=

sampai agak lewat sekitar 8.20..dah rasa lewat sangat sebab selalu hari-hari sampai 7.30..walau pun office hours start 8.30, tapi selaku pekerja yang berdedikasi tinggi ni, 8.20 pun dah lewat..T_T

lepastu sampai-sampai PC pulak tak boleh nak on..mula dahh..memang black thursday dah laa ni..mesti sebab pakai hitam ni..-_-"

ok hitam hanya boleh dipakai hanya pada hari sabtu dan ahad..sila jangan percaya..kalau anda percaya akan jadi seperti seperti saya..T_T

sama macam ada kawan umi..terlalu percaya tak boleh keluar duit hari jumaat..memang dia pantang sungguh laa..ada satu hari tu terpaksa beliau pun pergi la bank keluarkan duit..nak dijadikan cerita beliau kena ragut..ke rompak??-_-" alaa..dalam kereta tiba-tiba orang bukak pintu kereta dia terus amek beg bawak lari..haa

orang lain bawak keluar duit jumaat selamat jee...tu lah dia..jangan percaya sangat benda-benda macam ni..sekarang percaya tak apa yang saya cerita??kena percaya laa!!!

dah malam..babai..

4 comments:

  1. tapi....hitam itu menawan!!!hahaahh

    ReplyDelete
  2. hehe..silokan pakai dan jangan percaya pada black day..;')

    ReplyDelete
  3. hitam itu menawan .
    n cool
    hahaa

    ReplyDelete
  4. cool haa??try pakai hitam dan pergi berjemur bawah matahari okey..baru cool..hahahah

    ReplyDelete