Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Wednesday, April 20, 2011

Facebook Dah Kena Tutup Ke???



pagi ni semangat dan sangat gigih saya menjinjing laptop yang boleh tahan gedabak besarnya..T_T
saya semangat dan gigih sangat ni sebab malam tadi jejaka idaman saya kata dia hantar email website kerja kosong..ye masih bekerja..tapi memerlukan transformasi ye..

pehh ayat..

sambil dalam train buka laptop yang gedabak nak membuktikan betapa educated nya saya sebab tak buang masa dalam train..T_T

sambil-sambil buka email nak buka la fb..kan ke orang bijak pandai selalu buat banyak kerja dalam satu masa..



sekali...

pehal??pehal??arghh...

dan laman web yang jejaka idaman bagi pun tak boleh bukak..T_T

yang pelik email, blog, berita harian, dan picnic boleh pulakk..

ok dah 8.21 am..pekerja berdedikasi nak mulakan kerja..babai..

4 comments:

  1. hehehe. fb xtutup pun lg. dia sje la tu suruh buat keje. hiks :P

    ReplyDelete
  2. wanie affandi: nsib baik ade geng..heheehe;'p

    ReplyDelete