Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Monday, April 18, 2011

Pengakuan Jujur



pehh..pehh..saya memang jujur orang nya..agak lurus bendul..tapi sikit jee..T_T
sebenarnya kannn..saya kannn..boleh dikatakan kannn..hari-hari kannn...pergi google baju kahwin..-_-"


disebabkan sebenarnya lambat lagi pun kannn..jadi saya share sikit-sikit kira wedding dream saya laa..

sebenarnya impian saya nak baju nikah yang sangat simple..as simple as ABC..;')

macam ni..

macam ni juga..owhh ayu nya soft pink ni..^_^

dan ini..;')

lebih kurang di atas..tapi rasa nya saya akan lebihkan perincian di belah bawah..bukan pada leher dan dada..sebab pakai tudung tak nampak pun kann..-_-"

jadi mungkin akan dilebihkan disetiap hujung seperti hujung lengan, hujung baju dannn...tu je la kot..hujung kain tak perlu rasanya..T_T

motif simple?sebab saya rasa sangat membazir pergi beli yang kain kerawang-kerawang mahal nak mammm..pastu dah ada kain nak hantar tailor pun 700-800..lepastu pakai sekali je..sangat tak berbaloi ok..

kalau ada duit lebih nak pergi beli kain kat indonesia sekali tempah kat sana..murah..tak payah cerita baju nikah..kata je nak buat baju kurung biasa..kalau tak mampu beli je kain kat deret jalan TAR berlambak kain..pastu minta tolong umi sayang saya jahitkan..;') teringin nya nak jahit baju nikah sendiri..tapi pernah jahit baju kurung sendiri 2 pasang jeee..tu pun tahun 2007..sekarang dah tak ingat apa..okeyyy..sekian pengakuan saya!

pic from google

3 comments:

  1. waaa...msti cun giler mira pki cmni sume...dh la chinese look,bakal suami pn cm mke cina sket2...konpem meriah la...:)

    ReplyDelete
  2. Hai...jom jalan-jalan di butik saya...pelbagai pakaian ada...

    http://firzaracollection.blogspot.com/

    ReplyDelete