Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Wednesday, May 18, 2011

Peti Masa Doraemon


andai lah wujud benda alah tu..rasanya zaman yang saya nak pergi balik zaman sekolah asrama kat Madrasah Idrisiah..mungkin tahun 2003..

banyak kejadian haapy time tu..naik form 3 rasanya dah mula banyak tersilap langkah..-_-" sangat mengharap dapat undur balik masa tu..

yang pasti form 2 hati sangat berbunga-bunga tak tahu kenapa..T_T walau jatuh kelas..yelahh form 1 kelas pertama..form2 jatuh kelas 2nd..tapi sgt syokkk..sbb syok sgt belajar pon semangat form 3 naik kelas first balik..-_-" sedih balik..dan antara kesilapan yang dilakukan dalam hidup, ambil sains tulen time form 4..gedik gila nak jadi doktor la tuhhh...

last-last masuk KUIS ambil law..tak ke jauh time sekolah duk masuk lab buat eksperimen tak habis-habis..sekali masuk IPT mengadap buku law..hafal kes..khatamkan perlembagaan persekutuan..-_-"

dan sekarang, kerja sebagai assistant credit control under finance department..hambeekkkk kauu..punya la caca merba nya hidup..macam tu lah tengah caca merba nya hati sekarang..ya Allah..Kau tetapkan lah hati..jauhkan aku dari mengecewakan orang-orang disekelilingku..begitu juga Kau jauhkan aku dari dikecewakan..Aminn ya Rabb..;')

apa pun bersyukur seadanya..akur dengan perjalanan yang dah ditakdirkan..terima kasih tak terhinggan buat umi dan jejaka idaman..;') kerana sentiasa di sisi..;')



tadi sekali lagi dikecewakan tren..berdiri lebih sejam..T_T

2 comments:

  1. yeahh
    antara kesilapan dalam hidup saya adalah
    ambik sains tulen
    kenapa saya excited sangat dengan sains tulen
    dan antara benda indah hidup saya adalah zaman di idrisiah.
    eh .. zaman mana2 pon indah bila dah berlalu bukan

    sama . last2 ambik law
    tp awak dah kelija
    yeah
    bdeak katak mcm saintis gila tiba-tiba baca act plak kan .
    dah tertulis sebegitu hidup kita mira .

    apa pon , kita happy kan waktu kita alami sume tu . btw , i still hate 3 subjek sains tu . kenapa ambik sains?? hahahaaa

    ReplyDelete
  2. ye nisah..sangat musykil kenapa mengapa amek sains??arghhh!!takpe la..redha je..pengalaman buat eksperimen bagai..boleh ajar anak2 nnt..hahahah;'p

    ReplyDelete