Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Monday, October 10, 2011

Hutang

banyak benda berlaku dalam hidup.tapi macam tak rajin nak post..berani gagal??
ini bukan berani gagal..tapi saja je nak gagal..

semalam join program Dr Azizan..seminar power marketing.seronok.banyak ilmu dapat.dan doa akan amalkan.insyaAllah.gambar?tak ambil.sebab tak bawa handphone..memang style saya nak pergi tuntut ilmu tak nak bawak benda-banda yang boleh mengganggu fokus saya.ok tipu.saya tertinggal..T__T

memang sekarang dah jadi sindrom..kalau dah ada jejaka idaman saya terus lupakan handphone..mungkin kerana handphone ni dah tak segak..saya dah tak pedulikan.mungkin iphone 4 bakal menambat hati saya.-__-"

antara kata-kata yang Dr Azizan tekan kan, fast action fast result. the more you give, the more you get back.

ok..tajuk entry hutang kononnya sebab tak nak cerita apa-apa.konon nak list kan senarai hutang story yg perlu/bakal dikongsi.tapi akhirnya dah berleter tanpa disedari..T__T lepas tu nak cerita..td makan steak kat buffalo steak house kat bandar sunway..department finance belanja makan..kan i nak farewell..;') jumaat ni ada town hall 3rd quarter..office sedang merancang makan besar untuk hari last saya..;'p 2nd quarter haritu dapat voucher jusco RM300..agak-agaknya town hall kali ni dapat apa ye..^,^

jangan deme suh aku bagi ucapan sudah..mau tazkirah petang aku bagi kang..berbelit-belit lidah ni haa nak speaking speakong..sekian~

No comments:

Post a Comment