Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Sunday, November 20, 2011

Selamat Ya Pak Akib


Pak Akib.Sejak mula bekerja di MIR (Mandiri International Remittance) Pak Akib adalah pendamping saya..apakah?ye,selama sebulan saya banyak bersama pak Akib.malah hasilnya telor (bukan telur ayam) indonesia dah semakin fasih.lepas ni boleh pergi shopping kat indonesia dan mudah untuk tawar menawar.^__^.

tapi..pak Akib dah tinggal kan MIR..selama 8 bulan je pak Akib ni diimport kesini dari Jakarta.
mungkin akan ke dubai selepas ni.apa pun didoakan pak akib sihat dan berjaya dunia akhirat.

saya senang berjalan dengan pak Akib.eh??berjalan?bukan sepatutnya ayat bekerja ke?kahkah.kan saya memang dibayar gaji untuk berjalan.jalan kaki okeyh.-__-"

kenapa senang?yang utama sebab kami mempunyai matlamat yang sama.kami sama-sama ingat nak sembahyang bila dah sampai waktu.pak Akib ni sebenarnya macam lembut sikit.sikit je.tapi masih kelakian.(rasanya) -__-"

pak Akib anak bongsu..mak bapak dah meninggal..T__T belum berkahwin.masih lajang (teruna) ye.semoga pak Akib cepat jumpa pasangan yang baik-baik yang layak dapat pak Akib yang baik..

Pak Akib penyabar,baik,rajin.terima je bos yang perangai ntahapeape tuu..nanti akan ada pengganti pak akib..sebaik pak Akib kah?semoga lebih mudah bekerjasama.

semperna hari terakhir pak Akib bekerja di MIR,maka jumaat lepas kami merayakan (eh macam happy pulak orang nak pergi kann) kepergian pak Akib.
meh saksikan orang happy nak makan..



ini pak Akib.semoga kita ketemu lagi ya.tunggu aku di jakarta ya Pak Akib..;')

gambar banyak dalam kamera ibu diah.nanti kalau dah ada try letak.

sejujurnya suasana disini lebih best sebab takde geng-geng.semua ngam boleh hantuk kepala bersama.mungkin kerana semua masih muda remaja.usia semua lebih kurang.dan staff tak ramai sangat.jadi seronok!happy sebenarnya jalan dengan diorang.

bulan 4 ibu diah nak kahwin di bandung.mungkinkah akan sampai dahku ke Bandung?Bandung nantikan dahku..^__^,

2 comments:

  1. gambar kat atas tu kat Msia ke hendon?

    ReplyDelete
  2. hehe..malaysia la..kat jln ipoh chow kit.
    que!jgn hendon!tu maknanya monyet tak silap..;'p

    ReplyDelete