Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Thursday, January 12, 2012

Putih Cium Bontot Hitam

Heh.Semalam Si myvi s.e putih pergi cium bontot saga hitam flx yang saya drive.
saya memang cool.kann..relax je.lagi-lagi bukan saya yang langgar orang.nak gigil apa nya.ayah ajar saya jadi cool.(padahal dalaman gigil) dulu kalau jatuh motor yang ayah tanya adik ok tak apa-apa?ayah tak pernah heran motor tu nak berubah wajah ke apa.yang penting anak dara dia ni masih comel dan sempurna.heh!-___-"

saya pun relax je cakap kat mamat yang langgar.takde apa lah.dah nak jadi.dia duk panggil saya akak.sekali tengok ic lesen dia tua setahun dari saya kot.adakah ini membuktikan kematangan saya?T___T

pergi balai polis saya masih bergurau senda dengan segala makhluk.orang admin dari office cakap saya ni macam takda apa-apa jadi je.saya kata selamat pun dah alhamdulillah.bukan sebab bukan kereta sendiri maka tak bertanggungjawab.tapi dah memang benda nak jadikan.siapa yang nak eksiden?tell me!tak do sapa eh nak mintak berlanggar ni.pengalaman saya time baru-baru drive kereta pun just pecahkan pasu bunga umi saya 10 bijik jeee..-__-" saya selamat alhamdulillah.hahahah;'p





ye.lepas dah berlanggar saya tukar kereta balik bawa myvi lagi best..wooOOooo..haa..padahal dalaman gigil-gigil jugak.tapi buat cool je.;'p belasah je..yang tak seronok bila eksiden ni mesti orang akan cakap kita bawak tak berhati-hati.helllooo..saya dilanggar ok.bukan saya yang melanggar.balik tu saya mintak mc 5 hari kat direktor.dia hampuk kepala saya dengan kertas-kertas.hempuk-hempuk manja.heh.sekian~

2 comments: