Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Thursday, February 9, 2012

Dewan

ehemm..selaku bride to be.for sure lah blog ini akan sentiasa di updated berkaitan persiapan perkahwinan kan.ceh ayat..-__-" rasa nya yang pertama,biar tak rasa macam kamu dan pasangan syok berdua je nak kawin mestilah persetujuan kedua belah keluarga kan.

lepas selesai bakal abah dan mak mentua datang,(pehh ayat) yang pertama sekali yang harus dilakukan ialah cari dewan!cari dewan!dannn..saya sungguh bernasib baik.walau tak dapat dewan macam tarikh yang kami rancang,dapat la juga dewan taun ni.dann..berapa banyak dan..saya orang terakhir yang dapat tempah dewan untuk tahun 2012 di dewan ni.T___T thanks Allah.

itu pun nasib baik ada orang tempah 2 tarikh.jadi dia amek satu tarikh saya amek satu tarikh.

tujuan buat kat dewan tak buat kat rumah.kesian umi nanti keletihan kalau buat kat rumah.orang kata buat kat rumah ni letih seminggu tak habis.T__T lagi keselesaan orang ramai.mungkin tempat parking lebih mudah berbanding buat kawasan rumah.rumah kawasan teres.bukan kawasan banglo sebijik-sebijik rumah jauh-jauh.takde kenduri pun berebut parking..T__T

ada lagi.kat dewan lebih lapang.boleh borak lama-lama.kalau kat rumah nanti berebut kerusi meja.makan je kena bangun.tak cukup kerusi.kat dewan agak lapang.agak tak cukup kerusi kita bersila ramai-ramai.ok?

jangan risau.kepada pencinta kenduri di rumah,alergik dewan,groom to be insyaAllah akan adakan kenduri di rumah banglo beliau.(ceh banglo.eh.betul la banglo.;'p)tarikh kat rumah groom to be sangat cantik hokey..jelesss..(boleh tak jeles?)





inilah dewan terpilih.dewan komuniti manjalara.sebab i manja.eh.-__-" sebab dekat dengan rumah.dan.kepada yang bernama Akmal Razali yang tinggal di Manjalara,bersiap sedialah untuk menjadi tukang tunjuk jalan kearah dewan ini.nak letak no tel hang kat kad kawin aku boleh tak?senang orang nak tanya jalan.;'p




oh merah!i like.tp my beloved grandmother anti gila warna merah.kang sampai-sampai tak pasai suh hantar balik.ok.your beloved cucu ni takkan amek tema merah.promise.*.*

setakat ni memang alhamdulillah rasa dipermudahkan sangat.next!catering.tapi catering ok lagi kot..banyak pilihan.

Allah is the only one who can do everything.we humans do what we're capable of.;')

4 comments:

  1. hg dh nk kawen dh kah?tahniah la weh!

    ReplyDelete
  2. yup encik hadi.insyaAllah.mekaceh ye.doakan segala urusan dipermudahkan.;')

    ReplyDelete
  3. dear. nanti nak kad kawen..heee. Plan bila?

    ReplyDelete
  4. kalau ikut dewan 27/10 syg..raya haji kedua.silalah berpagi raya dirumah sy beramai-ramai.kehkehkeh;'p ye yang.kad pon tak wat lg.;'p ni tbe2 umi mcm dgr wat kat rumah lg meriah la ape la.tkt gak tak cnfirm lg.hehe

    ReplyDelete