Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Saturday, March 17, 2012

bagai roda

semalam tolong umi packing luggage nak pergi johor.
macam muat tak muat.saya tengok balik.keluar sikit.
nak alih tudung letak zip lain.1..2..3..punggah-punggah..4..5..6..punggah-punggah 7.ya Allah sampai 7 tudung sumbat dalam bag nak bejalan.over taw.punya nak match dengan baju la konon nya tu.baju bejalan dalam luggage ada 3.baju tidur 2.tudung sampai 7.boleh tak?tak campur yang pakai time nak pergi kira 8 la.

hehe.gelak-gelak taw.betul macam roda.kecik-kecik dulu macam tu la saya.umi punggah-punggah masuk kan balik apa yang patut bawak.keluarkan apa yang tak patut bawak.kadang-kadang tambah benda yang kita tak tau. tiba-tiba bila sampai bukak bag.eh.apa ni.suprisee..-__-" bekalan masa depan.selalu letak makanan supaya anak tak kelaparan.kalau boleh semua nak bawak.

zaman sekolah dulu pergi camping boleh hangkut dengan baldi-baldi.-__-"

pagi tadi ingat nak beli tiket train.sampai kl sentral train hari ni dibatalkan.tak jelas train tebalik ke tanah runtuh ke.lepas tu pergi pudu beli tiket bas.tu dia hantar sampai kat bandar tasek selatan. agak jauh berbanding dengan dulu-dulu biasa naik dari pudu je.tapi sebenarnya memudahkan.tak la berserabut semua kat pudu.


memang dah macam style airport dah kat sini.smart jugak.surau selesa.toilet menawan.siap ada skrin pelepasan dan ketibaan ye.



smart?

jumpa ae Dolah.sebenarnya tak ingat nama beliau.tapi kenal muka.idrisiah ye?haah.tahun 88 kan?ae apa ye?Abdullah.heh.elok2 orang nama abdullah panggil dolah kan.suka-suka.

tiket umi pukul 1030.10.20 macam tu dah turun.saya tak boleh ikut turun macam dulu-dulu.babai-babai time bas nak gerak pergi.T___T

saya dan umi first time sampai sini dan rupanya sini dah beroperasi bertahun-tahun.

sekian.

No comments:

Post a Comment