Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Monday, March 26, 2012

theme color

yup tengah pening.

sepatutnya tengah bersenang lenang sekarang.sebab ada cuti lebih dari seminggu.nak tukar angin baru..angin baru lah sangat kan.

sekarang duk pening nak fikir theme majlis nanti warna apa.
banyak sangat dalam kefala.semua tengah bersaing sengit.dulu-dulu konon nak pink silver.tapi sekarang dah tak in ok.out!heheheh;'p

tadi pergi dewan.rasa dewan confirm ambik package yang orang kat dewan tu sediakan.
mula-mula ingat dalam dewan nak sekalikan je dengan catering. tapi macam lagi baik amek event management yang memang dah biasa buat kat dewan tu.ukur lilit bucu celah semua dia dah tau.

meh review warna yang dah bertahta dihati.



alololo shwetttt nya..blue pink. turquoise+pink lagi cantik.




ok kuning macam sangattt ayuu..sebenarnya nak kuning+pink.eh.apasal sume nak match dengan pink je??-__-"



yang ni warna coral.adik beradik peach.adik beradik tiri dengan pink.adik beradik susu dengan ..banyak jenis beradik nya.tapi sweetttt...

rasa baju nikah memang standard color lah kan putih/cream.yang pasti nak cuba buat simple yang boleh pakai lagi lepas nikah.pakai pergi kenduri orang lain lah pulak kannn..;')

umi pulak ada baju kain songket penuh.penuh ok.warna biru silver.pakai dah macam robot.memang berat.ketiak tak leh nak tutup rapat.T__T macam robot betul.kain songket yang jenis berat keras dan gatai..-__- umi nak suruh pakai.tapi nanti nak kena cari baju untuk tunang idaman.takut susah nak match.



kain songket tersebut.dah siap jahit sebenarnya.dan ngam-ngam je sarung!amazing!

tapi kalau pakai nak kena cari baju untuk naim.

ok pening lagi.

2 comments: