Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Sunday, March 25, 2012

Johor

baru balik dari johor.padahal jumaat malam dah sampai kan.
banyak betul urusan nya.semoga dipermudahkan.duit pun mengalir je.
hal berpuluh tahun tak setel-setel.duit dah beribu-ribu habis.

ehem.dalam banyak hal sempat jugak buat hal.kita berjalan-jalan ke Johor Premium Outlet ye. dekat dengan rumah pakcik.sangat dekat.sangat. kat kulaijaya.

bukan golongan macam saya la yang kenal premium outlet ni.haritu singgah QBE office lama, ya sejak berhenti itu lah kali pertama gi ziarah. itu pun pergi time lunch.tunggu lif.lif terbukak pong pang pong pang salam kiss pipi sikit.gelak-gelak.lif naik balik.tunggu lagi.pintu lif bukak-bukak pong pang pong pang salam kiss pipi sikit.gelak-gelak lagi. lif naik balik.tunggu lagi.-__-" pintu lif bukak lagi pong pang pong pang salam kiss pipi sikit.gelak-gelak.T__T memang tak payah naik.duk je depan lif jumpa semua orang.kehkehkeh.sampai orang yang dah turun tadi nak naik balik saya tak naik-naik lagi. abang man cakap orang ramai kawan..ramai laa sangat kannn..;'p

eh.bukan cerita pasal premium outlet ke?-___-"

haa..duk kat sana la..diorang ajak gi johor ada lawatan gi JPO tu.sampai buat lawatan taw..

nak la taw hebat sangat ke tempat tu.kann..tu yang ajak adik sedara pegi tu.tapi yang mampu masuk kat sana vincci, cotton, padini.T__T tapi padini macam hampehh..tak cantek langsung.baju kat pasar malam lagi cantik. gi sana beli kasut vincci je.pon tak berapa banyak pilihan.baik gi kat klcc.T__T


hah,lepas dah cari hal. selesaikan hal.gi pejabat lawyer.last-last bayar je biar mereka setelkan urusan ni.semoga dipermudahkan segala.tinggal kena pegi lagi sekali tanda tangan.berapa bulan kemudian la..

sekian laporan saya.

No comments:

Post a Comment