Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Sunday, March 11, 2012

Mood Mencari.

ehem.sekarang ni tengah melayan lagu.
memang wahh untuk seorang yang bernama Siti Nur Amirah.
memang dilahirkan tak berapa nak alert dengan bunyi-bunyian.
kalau pasang laptop bukan orang yang akan bukak muzik.memang tak.
tapi redha je bila orang lain buka kuat-kuat.layan kan aja.
kalau dalam kereta tu pasal tak off kan radio je.


kadang-kadang tengah dalam kereta orang call slow kan volume.
lepas tu memang sampai rumah lah tak kuatkan balik.ngeh ngeh ngeh.-__-"

nak buat macam mana.show me the way.thats why sekarang ni lagu baru memang tak tau apa.
nanti tunang idaman yang suara mavelesss tu nyanyi dengarkan je lah.
lepas tu dah lama...lamaaa...tengah dengar lagu.tiba-tiba cakap kat tunang idaman.eh sedap la lagu ni.suka la..lepas tu beliau pun..laaa...DULU kan dah penah nyayikan.lupa la tu..T___T

ok.sekarang tengah mencari lagu-lagu yang bakal berkumandang di telinga tetamu yang bakal datang ke majlis saya insyaAllah.memang bukan saya lah jadi dj.kalau saya jadi dj lepas dah bebel-bebel memang terlupa lah nak pasang lagu balik.kannn..

tapi teringin nak cari lagu pilihan sendiri.
kalau boleh nak ber"variasi".campur omputeh,onggelap,eh..english.melayu.nasyid.korea.boleh?hindustan..kannn..jangan lagu tamil.pengantin ni lari nanti.~,~

nanti kat sana dah takde lagu permintaan ye.nak mintak mintak sekarang.itu pun atas pertimbangan.

lagu pebret i??
jeng jeng jeng..tungguuu..;'p

dapat banyak lagu nasyid dari blog amirez. tocheee..

2 comments: