Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Sunday, April 22, 2012

laporan 22/4/2012


ini adik beradik.satu ibu tapi mungkin berlainan bapa.

kat kedai makan dekat dengan rumah.sangat sweet ok.abang dia mandikan adik dia.adik dia just tidur.
ohh.feeling seperti sedang dilayan dalam spa. tahukah anda kucing mandi dengan cara jilat-jilat?
sangat penyayang kan abang ni. kalau dia manusia pastinya seorang lelaki yang sangat penyayang romantik dan caring.
owh rebah.-_-"

eh.nak cerita.tadi dah bayar 10% untuk booked catering.alhamdulillah. khidmat siapa?nak feeling-feeling opss rahsia..
nak tahu kena datang.insyaAllah.makan sedap.kadang-kadang perkara-perkara macam ni rezeki. kalau memang katering tu katering diraja.tapi dah takdir time kenduri kamu Allah kata lauk dia so so je.jadilah so so.kalau dah Allah kata kun fayakun, makan nasik dengan telur goreng kicap pon dah sedap. pakej sekali dengan baju make up dan sebagainya. kira full package dewan.tinggal nak cari baju nikah dengan doorgift je ni.fenin.~ tu pon tinggal nak fikir tu je.kalau banyak nak kena fikir.pengsan.~

lepas ni nak kena pergi shah alam pulak jumpa kak syikin. nak confirm segala yang belum confirm.yang sudah tadi segala berkaitan makan meja kerusi. photographer pun bincang dengan kak syikin.dia mua.husband dia photographer.smart kan.memang sesuai sangat mereka.;') oh.pakej ni bagi set bedroom taw. siap dapat pre/post wedding photoshoot.murah hati kan? semoga ini pilihan yang bijak insyaAllah.;') person in charge saya encik Salam. manager business development taw.haa.nak hebakkk je..;'p

sebenarnya lagi jatuh hati sebab waktu kitorang pusing-pusing pwtc,lepas di pung pang pung pang tak confirm lagi.kata nak tanya mak dulu.nak google2 dulu.hehehe;'p lepas tu solat zohor.call tanya umi.ok ke?umi macam biasa.sukati adik laa...lepas tu pergi balik kat booth.cari beliau dah takde.gi solat kata kawan nya.sejuk ati taw.tengah kelam kabut ramai-ramai kat karnival tu kira die sempat jugak lari-lari solat.tadi pun kat office sayup-sayup dengar ayat quran taw.tak luruh jantung?yes!i choose lillah hi taa'la.semoga bantu sesama islam.saya doakan perusahaan mereka bertambah maju.amin.

eh.nak cerita jugak dalam entry ni.haritu hari sabtu pergi wedding dekat istac.subhanallah canteknya!!!tapi sayang.kecil.kalau rasa nak buat 200-300 pax ok la kot.takpe lah.yang penting bukan tempat.yang penting tetamu datang makan.;') nak sedap kan hati.;'p

boleh tak nanti nak buat celebrate anniversary ke 40 kat situ?time tu makan dengan anak cucu kann..semoga panjang umur dan kekal sampai syurga!;') amin.





cantek kan?ni bukan wedding yang saya pergi.ni google jumpa kat blog ni.

bangunan sangat waww..feeling dah sampai andalusia.

1 comment: