Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Monday, April 2, 2012

orientasi yang mengenyangkan

hehe.memang happening.tak pening.
sampai-sampai pukul 8.jem sikit.sebab ujan pagi tadi.
macam hujan rahmat.;')

mulakan harimu dengan sarapan.menu:nasi goreng ayam berempah.

pagi-pagi taklimat vision mission dan philosophy.oleh?memang teruja dengar penerangan dari Profesor Ulung Tan Sri Dr Mohd Kamal Hassan. salah seorang yang dah jatuh bangun dan berlari bersama dengan UIA dari pembukaan tahun 1983. tiba-tiba rasa prof ni terbaik kalau jadi cikgu sejarah.sure saya dapat A. memang seorang yang sangat low profile, humble dan nampak muda.-__-"

bila dengar visi dan misi dah meremang bulu roma.ya!ini tempat yang terbaik untuk saya insyaAllah.terharu dengan ayat kerja disini bukan setakat nak dapat duit gaji.tapi juga ibadah.dengan niat yang betul.sejuk hati.;')

lepas tu ada lagi makan.dia bagi sandwich dengan kuih.tak makan dah tak larat.

sambung dengan penerangan pasal isi kandungan offer letter dan terms & condition. memang terbaik.clean and clear. insyaAllah.

lepastu makan tengah hari.menu: nasi ayam penyet!wahhh!sedap!

rehat solat zohor.

sambung lagi penerangan pasal banefit.banyak betul.dah start ngantuk-ngantuk.(kenyang sangat) sedih cuti kahwin takde! T__T tapi cuti AL banyak!setahun ada 20 hari.;')

lepas tu ada lagi pasal sejarah jugak.ngantuk lagi.;'p

lepastu dapat laksa ye.bungkus.tak larat betul dah nak makan.

lepastu pergi tempat security guard.tempat buat kad.tapi esok lah nak buat kad.;')

kesimpulan: Heaven banyak makan.



gambar pergi kerja.awal tahu keluar rumah.matahari pun malu-malu lagi.;')

No comments:

Post a Comment