Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Tuesday, April 3, 2012

orientation day 2

ehem.keluar lebih kurang macam semalam.kalau awal pun 5 minit macam tu.sampai uia 7.35 hokey.kerana hari yang cerah.tiba-tiba, eh dah sampai.-__-"

breakfast nasi lemak ayam berempah hokey.

dan dah dapat jumpa dato' Hamidon yang dicari-cari.tak payah cari dia datang.ada satu sesi talk by himself. lepas dia dah habis talk pasal ethic pergi jumpa beliau.

lunch nasi ayam.

pergi library, legal unit.

tea break mihun sup.

kad tak buat lagi.sebab belum tahu nanti finance masuk belah mana.nanti leceh nak pergi dua tiga kali. pasal tak tau lagi access card nak belah pintu mana.

balik.lagi tak jem.hati girang.alhamdulillah.;')

No comments:

Post a Comment