Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Tuesday, May 1, 2012

Bandung


ehem.alhamdulillah selamat pulang dari bandung ahad malam.isnin kerja okey. selaku wanita bekerjaya. gigih ye pergi kerja isnin. yang ikut trip pergi bandung semua cuti isnin. yang gigih ni sorang je kerja.....kannn...

okey,pergi ke bandung kerana menghadiri majlis perkahwinan ex-boss.dah beli tiket sebelum berhenti kerja.;'p jadi haruslah tak sia-siakan tiket kan.

sangat lah bernasib baik sebab dari sampai ke pulang balik diuruskan orang. sampai-sampai dah ada driver ambil kami.kami tu seramai 11 orang.;')

makan pun banyak yang sponser.makan kenduri. dinner dengan pak agus lagi.pak agus dah nak balik jakarta balik. nanti dah tak kerja dekat mir.


Ini pengantin. ex boss yang pengantin perempuan.omey tomey kannn..;')


ini tetamu.omey tomey jugak..-__-"



sekitar majlis.dekat sana kenduri takde kerusi meja.
makan sambil berjalan-jalan dan whats-up ye.cool.-__-

nasib lah buat dekat dewan.pastu ada macam tangga-tangga tu.kami duduk kat tangga tu.tapi pemandangan orang makan berdiri tu adalah biasa.



pelamin ada 3.yang bagusnya mak ayah pun besanding lagi.
yang paling saya suka dengan majlis ni ialah pengantin dan mak ayah akan duduk di pelamin sambil tunggu tetamu datang salam.tak pasti tunggu sampai pukul berapa.kami balik dah pukul 2 mereka masih berdiri di depan pelamin untuk bersalam dengan tetamu.

kalau di Malaysia pengantin makan dulu.ada yang tak sempat nak salam pengantin pun.T__T

okey yang bawah ni kat tangkuban perahu.kawasan gunung berapi yang masih hidup.masih berasap.agak berbau.tapi sebab tempat cantik takpe.layan kan aja bau nya.






gambar kat pokok macam sangat comel.;'p yelah.memanjat sampai tesadung gak la time nak turun tu kan.;'p


gambar shooopinggg tak sempat nak tangkap sebab tangan penuh.;'p kenapa takde kete sorong kat pasar baru??;'p

okey.nanti bulan 9 panjang umur sambung shooopingggg di jakarta.;') bye..

2 comments:

  1. nape x shopping kat bandung
    jakarta mahal jgak kan

    ReplyDelete
  2. kat bandung gi kenduri.tak sempat nak shopinggg..T___T sedih....takpe.pasar baru dengan tanah abang lebih kurang je.;')

    ReplyDelete