Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Tuesday, May 8, 2012

kenapa?tak percaya?

heh.semalam.kak zah dari office deputy rector tanya.mira,betul ke nak kawin?
-__-" ngeh ngeh. yup.kanak-kanak rebina ni insyaAllah nak menikah bulan 10.heh;'p

macam mana la rupa jadi isteri orang ye.banyak benda nak kena ubah.bukan untuk bakal suami idaman.
tapi berubah untuk diri sendiri. buat kebaikan semua insyaAllah.;')

nak menikah diusia kami sama-sama 23 tahun.rasa lambat..T___T boleh tak?;'p lepas tahu prof Faris menikah umur 19.sekarang deputy rector hokey.time konvo anak dah 2,3 macam tu.sekarang baru 40++ anak dah umur 20++.sorang dah nikah.study australia.sweet kannn..

boleh tak nak galak kan anak-anak nanti nikah awal?so,saya kena start kumpul duit untuk nikahkan mereka awal.^__^ sweet tak ibu abi korang ni anak-anak sekalian?sebab rasa nikah dah lambat so kena tebus nak dapat cucu cepat!;'p kannnn. insyaAllah.semoga dapat zuriat soleh solehah.;') keluarga sakinah dan mawaddah.juga rahmah.ahh rindu kat cik mahh..lama rasa tak bermesra.

ya Allah, permudahkan segala urusan yang baik buat agama-MU.;')


No comments:

Post a Comment