Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Monday, June 25, 2012

20 Hari Lagi

بسم الله الرحمن الرحيم

hari ni tak merancang.saya memang sakit gusi.bengkak sampai tahap orang ingat saya main kembung-kembungkan pipi lalu menepuk pipi yang kembung tersebut.T___T nangess laju-laju. eh tak ah.saya hero!mana main nanges. tapi sakit gigi memang sakit yang menyakitkan.-__- apakah?

tadi pergi klinik.tunggu sejam lebih.klinik private tu.bukan kerajaan.last nya dah sampai turn, dokter cek tak sampai 10 minit.dia kata bengkak.tak boleh buat apa.bagi ubat susut bengkak dulu. tiga hari lagi datang. katanya macam gigi bongsu tumbuh.;') gigi bongsu jangan nakal-nakal.keluar pelan-pelan..^,^

jadi saya dapat mc.dan memang hari ni petang pukul 2 appointment buat test HIV. mula-mula rancang nak amek time off je.nanti nak pergi pejabat agama baru nak amek cuti.;') tapi again. Allah sebaik-baik perancang.tak payah time-time off bagai.cuti sehari!jimat minyak!-_-"

dan kalau nak tau.dah pergi spa buat pertama kali seumur hidup. beli kat groupon lama dah....buat appointment pun lama dah.jumaat lepas. saya pergi kat area manjalara.macam dirancang tak?saya bayar RM40++ tak ingat berapa.murah tak??ada sauna,scrap, mask, urut.syokkk..saya tengok kalau set lain ada mandi susu sekali.^__^, tapi tak tau la sempat ke tak nak buat.;'p ni kira dah sental daki 1 badan cukup la kot.;'p perasaan waktu buat tu, "eh,ni nanti kalau dah kawin minta suami buatkan lagi sedap" kahkahkah!=_= mari kita bekerjasama!i sental u,u sental i.sampai tua ok..;'p

haa..itu lah dia. insyaAllah pergi pejabat agama hari rabu.ayuhh!
 lepas dah setel hal permohonan kita masuk ke alam baju dan hantaran.

sekian.;')

No comments:

Post a Comment