Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Tuesday, June 12, 2012

baju dan tema


ahad lepas umi, tunang idaman dan saya pergi test baju.ehh..umi tak test baju.saya dan Tunang idaman je..

sekali masuk-masuk nampak dress yang gojes ini.ohh..*,*




saja je tak leh bagi clear sebab sakit hati.hati ini disakiti.



bagi tengok sikit lagii...T___T nangis lagi.

ok.dah test.tapi dress macam ni memang lah untuk orang tinggi dan kurus.saya muat dah sarung baju ni.sekali labuh dia...-___-" pakai kasut tak nampak kasut.dah serupa ta payah pakai kasut.kasut 4 inchi hokeyyy..nangis lagi..baju-baju yang lain banyak lace.memang lah tak masuk dalam list.

jadi kami dah pilihhh...

tunggu hari majlis ye.cuma nak cakap tak pernah fikir nak pakai baju warna ni.dan tak pernah masuk dalam warna tema.
jadi kena call balik orang catering tukar warna tema semua.tukar!bertukar!hehe;'p

yang penting harap semua nya berjalan lancar..aminnnnn ya Rabb..



pssttt:- saya dan Tunang idaman tengah buat projek ni.kalau projek menjadi memang syukur alhamdulillah.opss.bukan bisnes duniawi.tapi lebih kepada membina masjid. permudahkan urusan kami ya Allah.juga urusan mereka.;') (try je..tak menjadi takpe.yang penting dah usaha.yedakkk??)

2 comments:

  1. waaa.. myra dah nak kawen ke? tahniah! jangan lupe jemput =)

    ReplyDelete
  2. hehe..Que,insya Allah 15 jualai ni nikah.kenduri 27 oktober.datang lah!!nanti kad dah siap kita letak kat blog.nak pos pon boleh..bak alamat!hehe;')

    ReplyDelete