Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Sunday, June 10, 2012

Ilmu Surprise!

Ehem.ada orang dah setapak kehadapan.
Diajar ilmu "suprise" dan alhamdulillah berjaya rasanya percubaan kali pertama.;')
(ke dah berkali-kali cuba tapi tak jadi.ni baru perasan surprise nya.-__-")

tak dapat juga saya sangkal tunang idaman memang lah "fast learner".

Basic Surprise/Kejutan.(bukan kejutan eletrik)

buat sesuatu secara mengejut dan pastikan perkara tu DIGEMARI si penerima kejutan.(kalau tak nak terima hadiah yang menyakitkan seperti penampar penumbuk dan sebagainya.)


contoh kita tau dia suka sangat jam tuu..suka sangat...dan kita belikan lepas tu bagi kat dia waktu tengah makan malam ke..bukan bawa dia pergi kedai dan belikan.itu tak surprise.T__T kan rugi.sama juga dah beli.tapi situasi waktu bagi tu memainkan peranan penting okey.


berjaya buat kejutan.

abaikan ayat-ayat menggelikan.





dalam tak percaya tu pergi jugak jenguk walau sebelum ni dah pernah kena.pergi tengok.tapi takde.hampeh.
sekali intai selak langsir depan.omak ai..!!;'p
terkezut den.terus masuk balik cari tudung lepas tu buka pintu..bibiiiii..haa..teruja..sambil jerit kat umi supaya umi pun get ready pakai tudung.;') lagi teruja sebab ada aroma yang membuat perut bergendang tali kecapi. bauu duriannnn!



terima kasih atas surprise ini. sila buat lagi.;'p

No comments:

Post a Comment