Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Sunday, July 1, 2012

Super Women

Ehem.jumaat yang lepas, sejurus pulang kerja.saya bersiap-siap packing beg.nak pergi perak!kawan nak kawin!!;') kawan dari sekolah rendah.;') syuhada samsudin. saya pergi berdua dengan umi.encik tunang kerja sabtu.kalau tak pasti ikut!;')

saya drive sorang tau.umi memang.masuk kereta je memang tidur.;') saya rasa sungguh gagah bila bawa kereta jauh sorang-sorang.-__-"

bertolak sekitar jam 6.30. sampai ipoh 9.30. lepas dah berhenti sembahyang kat R&R Tapah hokeyy..;')
sampai-sampai alhamdulillah belum start lagi majlis.orang masjid baru mula nak sampai. kita bergambar dulu.


zaireen.dah jadi mama dah..anak dah besa boleh get ready untuk yang kedua plak.;'p mai dari kemaman tuuuu...


ber3 je.kawan dari sekolah rendah SRATI. haa..sorang dari kl.sorang dari kemaman.

gambar terakhir sebelum jadi puan nurul syuhada.kehkeh;'p


maskahwin dinar emas tau..;')


syu dan ahmad

umi syu dan ahmad


lepas tu kami meneruskan perjalanan ke kuala kangsar.;') tumpang tidur rumah sir hamdan.;') seperti biasa rumah itu memang pintunya sentiasa terbuka tak mengira jam berapa.eh.pintu tutup.dah sampai baru di buka.;'p sampai sekitar 11.30 malam.;')

esok nya jam 11 pagi dah keluar.singgah pekan kuala. nak cari hadiah. tak sempat taw beli kat kl.

rindu.T__T

 12.30 tengahari dah sampai.;') pengantin tengah nak menyambut.


kita bergambar dulu.

 peace dari puan syuhada.



 dari madid.

saya selalu jadi wakil 2 pihak.hari tu kawan sekolah dan kawan kolej.ni kawan sekolah rendah dan kawan sekolah menengah,;')

syu,semoga kekal hingga akhir hayat.;')

balik pakai contact lens.memang bawa kereta terpejam-pejam mata berat.macam orang mabuk dah bawa kereta.singgah dekat tapah tukar pakai cermin mata. kembali cergas.meneruskan perjalanan ke kuala kubu.singgah jumpa makcik.malam pukul 8 balik kl.sampai kl singgah lagi rumah makcik.;') lepas tu sampai rumah 10 lebih.;') sekian cerita dari super women.

lagi 2 minggu nak nikah.baju belum ada.;'p peace yo.muka pergi kerja sangat hepi seolah-olah segala nya telah lengkap rapi. jerawat pun sungguh bekerjasama.sebiji pun tak keluar.alhamdulillah.diri sendiri pun teruja dengan kelembutan pipi sendiri.padahal macam biasa tak pakai pencuci muka.tak buat treatment.agaknya banyak telan panadol haritu.tak pon antibiotik.ada kene mengene kah?-__-" sekian.

No comments:

Post a Comment