Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Friday, August 24, 2012

Assalamualaikum Baby

maaf potong Entry Raya.saya hutang Entry raya.
tapi tak sabar nak share dengan anak cucu perkhabaran ini.;')

ye.tajuk post yang tak menguji minda langsung.kehkeh.
alhamdulillah.syukur..hanya itu perkataan yang sempurna nak menggambarkan hati.

memang takut.sebab awal sangat.selalu awal-awal ni yang lebih mencabar.sebab takut belum melekat kuat.;'(

semalam saja gedik-gedik pergi farmasi beli pragnancy test.wee..^__*
takut jugak membazir.sebab kalau ikut period memang cukup-cukup semalam.dan biasa je takat lambat 3,4 hari pun.tapi sebab menggatal beli jugak.;'p

memang dah rasa lain macam je..cepat letih..dan dot dot dot.;'p memang sehari dua sebelum tu dah saja cakap main-main dengan suami idaman,dah ada baby niii...haa;'p

bila cek pun beliau biasa je.saya yang dup dap dup dap kalah perasaan time nak nikah.kehkeh.;'p
sekali test.naik 1 garis.lepas tu....naik 2 garis..^___^ alhamdulillah.






malam tu memang kebetulan nakgi jusco jadi singgah popular terus.;')


officemate kata buku penjagaan ibu&anak ni dah susah nak jumpa.tapi alhamdulillah ada banyak je stok kat popular ni.ada la 3,4 buah macam tu.;')

pastu tadi terus gi cek kat klinik Taman Ehsan.

ada nurse yang positif ada yang negatif.layan kan aja..
tanya kat sorang nurse tu.awal sangat ke saya datang ni.dia kata tak lah.lagi bagus awal.
boleh jaga dari awal.makan suppliment dari awal.

ada nurse tu,saya tak tanya dia yang bising-bising cakap awal sangat la.saya paling awal la..blah blah blah.lantak mu lah mek oiii...i datang nak confirmkan je.;') tak taw terus bukak buku bagai.

eh.saya dah 4 minggu taw.tak lah seawal fasha sandha.kehkeh.
tapi memang ingat baru seminggu dua.sebab aritu bulan puasa dah tinggal puasa dengan jayanya.;'p rupa nya dia kira dari hari pertama datang haid.;')
baru ku tahu..

due date 30 April 2013.;')

doakan semoga semua nya dipermudahkan.doakan ibu dan anak sihat walafiat.;')

4 comments:

  1. Wah congrats!
    Hadiah raye ni :)

    ReplyDelete
  2. alhamdulillah. tahniah myra! take care tau, jgn lasak2 =)

    ReplyDelete
  3. fara: alhamdulillah..memang hadiah raya!raya ke5 tau..hehe;') thanks ye.;')

    ReplyDelete
  4. que:thanks syg..;') iye insyaAllah..saya memang sopan santun orang nya.tak reti lasak-lasak ni.(kaedahnya....;'p) hehe..insyaAllah baby kuat.;')

    ReplyDelete