Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Friday, August 3, 2012

Review Inai Nikah

hehe.saya nak inai yang simple je.;') saya kan suka kelainan. diwaktu orang tengah sebok ukir-ukir kat tangan,saya  nak yang simple.;') terima kasih umi sebab pakaikan first round.walau duk sakit hati sebab pakai inai tumbuk.asyik tak berapa nak melekat je.;'p

pengantin gigih menumbuk inai.;')


esok nya mintak mak cik om inai serbuk.;'p thanks juga kepada cik mah sebab pakaikan 2nd round untuk tangan dan sudi pakai kan kat kaki-kaki.tolong reply sms dan melayan kerenah saya untuk beberapa jam.;'p



 

kaki pun pakai jugak!;'p

lepas ni bulan 10 dengan 11 nak kena pakai lagi.;'p hehe.;'p pengantin paling lama la saya nanti.;'p

No comments:

Post a Comment