Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Saturday, September 29, 2012

Jakarta


meh hadap gambar-gambar dulu.;'p


 tinggalkan malaysia.;'p

awan yang indah.;')

 jakarta.hehe.beza dengan malaysia.nampak padat kan..

sampai-sampai airport ada bas macam bas rapid.mungkin parking lot disana jauh dengan pintu nak masuk bangunan airport..

ok nak mula cerita ni..sampai-sampai hari khamis dah pukul 3 petang.jadi kami cuma duduk baring kejap kat hotel.lepas tu jalan-jalan cari makan kat bangunan pasar baru Jakarta.oh kat sana duduk tune hotel.mula-mula nak duduk amaris.tapi didapati tune hutel paling murah.ceh.;'p


esok nya kami ke mangga dua ITC.dan pasar pagi mangga dua.tak payah pergi mangga dua WTC.disana tempat peralatan kenderaan.

jumaat tu memang khusus untuk door gift.memang door gift hunter kami haritu.;'p mula-mula pergi mangga dua.tak sempat nak tengok tingkat-tingkat atas pun.tapi kami ke pasar pagi mangga besar.dan disitu adalah tempat sebenar mencari doorgift.;')




hasil..cari barang yang ringan dan selamat nak bawa balik malaysia naik flight.;'p

 ni makan di pasar pagi mangga dua.



esok nya memang shopping timeeee!!!kami ke pasar tanah abang.;') tapi tak puas shopping.;'( pasar tanah abang tutup awal tahuuu..4 petang dah tutup kedai tutup lampu.;'(

 ni dah kat airport nak balik.makan dulu.



balik singgah shopping kat nilai..boleh?


syukur alhamdulillah selamat pergi dan pulang berdua dengan umi.;') eh bertiga.baby dalam perut..baby dah sampai jakarta taww..;'p
sekian.;'p

No comments:

Post a Comment