Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Thursday, November 22, 2012

Honey Moon!

ehem.syukur alhamdulillah.selesai segala majlis. terima kasih kepada semua yang terlibat.semoga Allah balas jasa baik kalian.;')
rancang nya nak honeymoon tiga hari dua malam.
haah.honeymoon sangat..lepas ckup 4 bulan kami nikah.hehe.^__^
dan tempat pun tak boleh nak jauh sebab orang nak pergi honeymoon dah berbadan dua.
jadi tak larat sangat nak jalan jauh.lebih kepada berehat. kang jauh-jauh buat letih je.
jadi impian suami idaman nak honeymoon kat pulau terpaksa ditangguhkan untuk honeymoon yang tahun ke berapa tak tau lagi.-__-"
eh.rancang 3 hari.sekali adik beradik naim ajak pergi gold coast morib.saya sporting.takpe.tak dapat berendam kat pulau kita berendam kat swiming pool.;'p
 sweet kan?;'p
jadi boleh la dikatakan kami honeymoon kat dua tempat.;'p ari pertama bersama keluarga terchinta.;'p
next day kami bertolak ke PD.menuju ke Lexis Hotel.tu cari punya cari yang ada bath tab.sebab memang suami suka berendam.-__-"



 yeay berendam!tapi takde buih-buih yang banyak tu..T__T




 tiba-tiba ada orang putih baik nak tolong tangkap kan gambar.;'p

 breakfast selama sejam.semua belasah.


next target.katanya tahun depan insyaAllah. Grand Lexis ok.ada private pool.;')
ya Allah. eratkan kasih sayang.mekarkan rasa ini ya Allah.aminn ya Rabb..;')
semoga sentiasa diberi kelapangan waktu dan wang agar dapat kami berehat sebentar lari dari kesibukan dunia.;')

No comments:

Post a Comment