Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Monday, November 26, 2012

Suami Idaman Konvo



Alhamdulillah.suami saya dah jadi graduan USIM.hehe. 
pagi-pagi jumaat.(betul-betul pagi) dalam 5.25am kami dah bergerak dari banting nak ke Nilai.

graduan USIM.;')

sepanjang perjalanan kami banyak bertembung dengan haiwan yang masih lagi tidur tergolek atas jalan tar di tengah-tengah jalan.(dalam hati patut la kucing selalu kena langgar malam-malam buta.suka tidur tengah jalan) antara haiwan yang kami jumpa termasuk lah kucing anjing dan juga ular.-__-"

eh.ni cerita kanak-kanak semasa musim cuti sekolah ke?;'p

nak dipendekkan cerita, mak abah suami idaman tak dapat pergi atas masalah-masalah kesihatan dan sebagainya.nasib dah kawin kan.isteri ada boleh teman...;')

dan rancangan awalnya saya dah ajak cik mah untuk bersuka ria dengan saya diluar sementara tunggu mereka selesai konvo.sekali dah terpaksa heret cik mah ke lembah konvo.cehh..;'p

nasib sayang saya sorang ni sporting. sanggup teman mak buyung ni.tau-tau la bukan semua sanggup nak panas punggung duduk lama-lama secara sopan dalam dewan konvo tu kannnn...kannn...

jadi pagi-pagi buta singgah sembahyang subuh di masjid nilai dan call cik mah.ye dia tak bangun lagi..malam semalam nya ada program balik lambat.cian ia..T__T

tapi sayang saya tak pernah mengecewakan saya.saya dan suami sampai depan rumah sewa cik mah,dia dah pun berdiri terpacak didepan pagar rumah.ya!kami pantas!haha. sebab tu kami kawan baik.eh..kawan baik?dah macam adik beradik kotttt..;') love u cik mah..

ni cik mah sayang saya.;')

lepas menahan krekk krokk perut berjam-jam.terus kami keluar dewan dan cari bunga!yeay!lepas tu cari suami idaman.biasa lah dia.....bukan sebok cari isteri ponnnn...dia cari kawan..yang saya cari dia...T__T

takpe.faham fikiran dia.mesti dia fikir saya hari-hari boleh jumpa.kawan-kawan tu je la masa nya. fineee...
lepas tu pergi makan.lepas makan suami idaman hantar saya dan cik mah ke rumah sewa cik mah. beliau pergi masjid sembahyang jumaat.

lepas sembahyang jumaat kami sambung dengan program bergambar. hey!sewa jubah beratus tak kan tak nak bergambar kenangan?kann..

jadi di akhiri dengan kami hantar cik mah dan kawan nya ke ktm.

terima kasih Allah.atur segala kejadian dengan cukup indah.

terima kasih baby teman ibu dengan cik mah tengok abi konvo.;') cian dia lapar...tak pernah makan lambat macam tu..


takpe.nanti baby dah besar tengok je gambar-gambar ni ye..;')



 nak jugak main baling-baling kan..;'p




 ibu yang geliga.rasanya kalau ada baby boleh buat tempat duduk baby..;'p

 nampak tak baby dalam perut ibu?;'p dah 17 minggu time ni..;')

kami.hehe.sian cik mah tak nampak muka.

terima kasih semua.;')

2 comments: