Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Monday, December 24, 2012

Baby Checklist

ehem.harini kerja menggoogle je.ramai cuti kott..

dan paling best hari ni jumpa baby checklist yang agak perfect bagi saya. memang complete. dan google pasal baby jumpa blog kak kina ni.

dulu duk review pasal DIY untuk prepare nak nikah/kenduri pun jumpa blog beliau.
memang membantu sungguh.semoga Allah balas jasa baik beliau. 

first sekali meh nak share link untuk checklist dan budget untuk baby. tekan SINI .
download checklist for baby SINI

dan hasil yang saya dapat setakat ni, BANYAK GILA tak beli lagi..;'p
walau haritu rasa macam dah shopping sakan.tapi baru 1/10 kottt.

dan lepas dah tick yang dah beli tu, baru sedar barang tu more to feeding group.kehkeh. (semangat nak breast feeding -__-" )

yang feeding saya dah score 7/13.

baby gear/ clothing 3/12

baby nursery/furniture 0/8

baby care,grooming& bathing 0/9

baby diapering/laundry 2/6

travelling/extra 1/6

for mama 2/11

15/65

suami idaman. sila prepare duit shopping seadanya.;')

No comments:

Post a Comment