Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Tuesday, December 11, 2012

Legoland 2012

Bismillah.;')
alhamdulillah sebab baby ibu yang baik dan kuat kita selesai pun berjalan ke Legoland.
ini adalah family day finance UIA.;') rombongan kami 3 bas.;') bertolak jumaat pulang ahad.
nak kata apa lagi?meh kita tengok gambar.
 tempat menginap kami.
ok la untuk 3 bintang.tapi bab makan memang T__T
benda dah habis nak kena tunggu customer minta baru nak keluarkan lagi..sobb..sobb..
bilik not bad.bilik air pun bersih.
 sebab bilik air bersih mampu nak bergambar didalamnya.;'p
 pagi sabtu.;')
ni ahli kumpulan.tak cukup lagi ni.mana yang ada je..;')

 didalamnya..sobbb..sobbb...T__T kesian suami idaman i...takleh nak main.walau disuruh main.taknak pulak main sorang-sorang.taknak tinggal isteri comey tomey dia sorang-sorang..T__T
yang mampu main buat lego ni.dengan masuk movie 4D yang memang best.;')



komen peribadi.saya memang sedih la takleh nak main kan..tak pe baby.nanti baby dah besar kita gi main ye..time tu mesti lagi best..pokok-pokok pun dah berdiri megah sikit.;')
tapi kalau baby dah besar pun time tu.....entah ibu boleh main ke tidak..mesti ada adik-adik baby ibu nak kena jaga...uwwaaaa...T____T sobbbbb..sobbbb..
takpe..baby main dengan abi je ye....;')
ahad singgah JPO.dan memang takde siapa pun beli apa-apa.kehkeh.
kalau ada pun sangat lah sikit.coklat ke.baju murah-murah..hehe

dannn..semestinya kumpulan kami menang alhamdulillah.;')
saya juga dapat lucky draw.alhamdulillah lagi..;')


4 comments:

  1. Jeles betul dengan org2 yg dah sampai Legoland nih

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe..takde apa nak jeles..belum best sangat pun..banyak lagi yg tak siap..nnt dah full bru pegi..bru untung..;')

      Delete
  2. weyhhh...bez gler....
    jeleznye...nk g gak...:P

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe..takde bez gile nye..ko gi ko yg gila..nk main 1 game tu bratur dekat sejam.hadap sangat nak beratur je dlm tu..;'p
      tunggu la nnt org sume dh tak bape nak heran..tak penuh sgt org bru gi..;')

      Delete