Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Monday, December 3, 2012

Maternity and Children Expo 2012

meh nak share hasil rampasan.sikit je sebenarnya.;')


 free..dorgift.;')

ini yang memang dicari-cari.antara penyebab gigih nak pergi expo ni.;')
alhamdulillah.doa-doa je la berjaya bagi exclusive breast feed kat baby ye.;') medela mahal sangat.yang spectra pulak takde bateri.kena pakai eletrik.ni pun rasa dah ok sangat.ada jugak pureen yang eletrik.tapi takde stimulasi.dia tarik je.macam sakit je.T__T

yang ni ada banyak kelebihan yang dicari-cari.dan harga set single eletrik breast pump ni RM 258. bag RM23. ice pack RM15. breast milk storage bags FREE.nilai RM9.harga expo. total kat Autumz RM 296.


dekat pureen beli ni je.....baby wipes 2x100 RM9. nappy rash cream RM11. maternity pads RM 17 x2 = RM 34. disposable nursing pads RM30.
so total kat pureen RM 84.
sebenarnya banyak benda nak beli kat pureen.tapi disebabkan kami naik KTM.ye!KTM.nak mengangkut nya.dengan naik motor je dari KTM ke rumah.T__T kereta tak siap-siap lagi. dan dengan duit nya.T__T gaji tak masuk lagi.haa...atas banyak nya kekangan diatas.maka ni je lah dulu.biar lambat asal selamat.;')

 eh.yang ni susu abi.;'p RM11. malt coklat.

bio oil RM60 200ml. dapat free wipes.hehe;'p
 bpa free PP Breastmilk Bottle 10 pcs RM 22


nursing pillow RM54.

total kat my bbstore RM 76.

Total habis semua kat expo ni RM527.

maka bermula lah kisah membeli barang-barang untuk baby.;'p

banyakkkkk lagi sebenarnya nak kena beli.dan memang lah beribu-ribu.
nak tunggu promo my dear pulak.katil, stroller.dengan napkin.lapik.eh.macam-macam.silalah wang turun dari langit dengan mencurah-curah.;')

set ibu besalin hoi!jangan lupa.-__- nak try tanamera . nak kena cari mak bidan ngurut-ngurut lagi.baby baby jugak.ibu besalin punya set jangan lupa.;')

dan kesimpulan yang saya peroleh dari expo ni.rasa nya memang berbaloi-baloi.macam breast pump saya survey kat website untuk jenama yang sama, semua atas RM300.tak masuk lain-lain. murah dah murah,harap-harap berkatlah.semoga semangat gigih nak bagi eksklusif breast feed tercapai.insyaAllah.;')

No comments:

Post a Comment