Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Tuesday, December 4, 2012

Teruja

semalam saya terserempak dengan ex school mate madid.dia bawah saya setahun. dah sembang-sembang dia tegur saya,ut pregnant ke?tanya saya dah berapa bulan.saya kata dah 19 minggu.nak masuk 5 bulan la..wuff wuff..sekejap je masa dah nak masuk 5 bulan.(sendiri teruja.)

lepas tu dia minta nak pegang perut saya.saya no hal.;'p dulu tak mengandung sensitip kan orang nak pegang-pegang perut.sekarang takda masalah!;'p

ok.bukan nak cerita dia teruja.sebab saya pun dulu memang suka pegang perut orang mengandung.;'p kadang-kadang memang ada yang sensitif.mungkin dia geli.takpe.

nak cerita keterujaan diri sendiri tu.sampai selalu duk perhati barang baby.;') bila la boleh pakai.orang kata jangan beli awal-awal.tapi takpe.tu anggapan masing-masing. saya rasa kemampuan saya bukan sekali gus. tapi sikit-sikit.jadi dah kena mula membeli dari sekarang.

dan masa sangat lah pantas berlalu. dah 19 weeks!! nak masuk 5 bulan dah!-__-" cepat sangat rasa.waktu saya tau ada fetus dalam rahim baru 4 minggu.;')

sekarang sebenarnya tengah teruja nak tau gender.haritu pun tak beli baju apa sebab tak tau nak beli warna apa.;'p kalau baby girl ofcoz la pinky kannn..;')

baju pun dah ada sikit.ada yang beli kat jakarta haritu.semua warna-warna selamat.hijau/kuning/merah.;'p
lepastu ada yang orang bagi hadiah kahwin.tocheee...;'p

rasanya next week boleh dah kot scan tengok gender.;') nanti dah 28/30 weeks baru nak buat scan 3D.;')
ya Allah..sihatkan kami. semoga anak saya membesar sebagai ahli syurga.aminn..(ibu nak kena berubah dulu.) ;') ya Allah.jadi kan kami ahli syurga Mu.;') amin ya Rabb.;')



No comments:

Post a Comment