Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Sunday, January 20, 2013

EG' Mother, Baby, Kids Expo 2013











hoho.dulu/sebelum ni yang dikesahkan cuma expo buku.tiap-tiap tahun tunggu bila expo buku ni..nak borong untuk setahun.hehe;')

tapi kini tidak lagi.ehh..nak jugak pi..tapi keutamaan sekarang harus lah expo baby-baby ni.;')
dan lagi dasyat.tiap kali pi je beratus-ratus lah terbang melayang.nangesT__T

kali ni pergi kat pwtc.last time kat mid valley berganda lagi kemeriahan dia.yang ni kecik je.pureen pun takde.anakku ada tapi tak best sangat.tak beli apa pun kat anakkku.less 10%.kat jusco pun boleh dapat.-__-"

meh review apa yang dibeli kali ni.


 heh!barang ibu dulu.;'p haritu beli cream.ni jom try lotion pulak.;') RM34.90

 barut baby. dengar ada akak tu duk pung pang ok gak besar ni dari tempat lain. grab la 5 RM25.ok kot.tak amek yang strips sebab orang kata tali better.;')
ni kedai mypermatahati.ada jugak beli nursing bra RM17 satu.kita beli dua. RM 34 laa..selesa jugak!gambar?tak perlu kot....;'p

 ni bedung moden!pakai zip je.yang ni terharu sebab suami idaman i yang semangat suh beli.RM35.tengok harga sama je dengan harga online.ok la kot.takyah bayar pos..kat kedai my permatahati jugak.;')

 yang ni kedai apa ntah.dua pasang ni RM10!comel tau.menyesal tak beli lebih.
sekali balik rumah akak kata kain dia cepat besar.kain memeri.terus penyesalan ditarik balik.nasib baik tak beli banyak.patut la murah..hahaha;'p tapi kain dia sedap!;')

 ni malas nak rotate.boleh? ni mittens dengan socks. mitten 4 RM10.Socks 3pasang RM10

  ni beli kat gerai disney. baju RM10 beli 2. hats beli 2. tuala kecik 4pcs RM5. tuala besar 2pcs RM15. lampin 10pcs RM25 cotton buds 1 pack ada 800 RM5.

haaa..akhirnya..beli jugak steriliser dengan warmer home and car ni.RM160 satu set. kira beli pakej laa..;')


 ni hadiah untuk besan.abang ipar punya wife tengah tunggu hari. nak masuk anak ke5.4 sebelum ni boys.yang ni insyaAllah girl.hehe..tapi adik ipar dia nak jugak beli yang natural macam ni.takut terkeluar boy jugak.-__-"

kira total semalam habis RM423.90.barang kecik-kecik je ni. belum cot.bedding set pillowcase stroller...bla bla bla..pengsan.-__-

setakat ni baju baby banyak ni je.tak la banyak sangat.yang besar pun banyak.time beli kat jakarta saiz besar-besar. baju newborn baru ada 2 pasang. haritu pergi sogo beli 2 pasang baju tidur.lengan panjang. RM12 sepasang.

setakat ni memang ni je. barang mandi baby apa takde lagi.T__T. bulan 3 ni ada kat KLCC tak silap. mintak-mintak ada pureen..;')

K Bai.

No comments:

Post a Comment