Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Wednesday, January 2, 2013

Tahun Baru

azam?tak reti nak berazam.T__T
cuma harap dapat jadi isteri, anak, dan ibu yang solehah.
dapat gembirakan hati semua.

semoga Allah permudahkan segala urusan yang baik.
berdamping dengan orang yang baik-baik.

eh.malam tahun baru kami, (saya,suami dan umi,ehemm baby dalam perut) pergi sambut di dataran shah alam.dengan ahli ulama' dari syria yang peramah dalam bagi sedikit nasihat. dengan ustaz azhar idrus.
gambar?sekeping pun takde.-__-

tahun ni terserempak dengan kawan sekolah. Faridzul Anwar aka Pejoi.
hehe.duduk sekali sampai habis program.biasa la anak-anak bujang.datang berlenggang.tak bawak apa alas nak duduk.kalau keluarga ni fikir panjang sikit..;'p

nasib umi bawa alas besar.ramai-ramai muat duduk sekali. taun lepas berdua dengan umi.taun ni bertiga. in sha Allah berempat dengan baby.;') eh..adik ipar dah sound nak join.yang taun ni pun dah kecik hati pasal tak ajak.hehe..;'p takpe.lagi ramai lagi meriah!;')


No comments:

Post a Comment