Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Tuesday, January 22, 2013

Update Checklist Baby


ehemmm..macam dah gerak banyak ni.ok kot untuk orang pregnant 6 bulan?;')
doa semoga semua selamat.;')

tempat nak bersalin pun macam dah jumpa.insyaAllah. semoga dipermudahkan segala urusan.;')
tempat bersalin idaman nanti i cerita kat entry lain..;')
 




ehmm..baby cot dengan bedding set..harap-harap my dear buat warehouse sale cepat-cepat.;')
harap sangat boleh tidur asing dengan baby..ehhh..;'p 


 haa..yang banyak lopong-lopong kat baby care, Grooming & Bathing. yang ni pulak harap-harap pureen buat warehouse sale cepat! haritu ada barang mandi anakku.tapi tak berminat pulak. tak pun harapnya expo bulan 3 ni ada la booth pureen..;') pergi klcc sure la naik train. sian husband i kena angkat berat-berat.;'(

traveling beli lambat sikit pun takpeee...;')
diaper bag suami idaman i suh pakai beg balik kampung yang ade je..-__-" nanges taww..T__T

dan..setakat ni total yang dibelanjakan..T__T

shopping itu indah!T__T

2 comments:

  1. sweeet sgt2 la puan mira....
    x sabo nk tggu baby kuar... hehehe..

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe..mekacehhhh...;') ehh..sabo..ibu dia tak abes shopping lagi ni..kekeke;'p

      Delete