Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Thursday, February 14, 2013

Mandikan



bismillah.alhamdulillah tahun baru haritu kami dapat pre-baby baru..;'p aset baru suami.eh.kereta liabiliti.bukan aset.-__-"

takpe yang penting cik kelisa dah dapat abang baru..sekarang cik kelisa 98% diguna oleh umi.
 alhamdulillah lagi. memang itu impian dan harapan. kereta kelisa nak bagi umi pakai.

harapnya umi boleh bawak dengan penuh kasih sayang.sebab tak abis bayar lagi lebih kurang 3 tahun..wuuuu..T___T

walaupun kereta suami idaman.tapi saya yang banyak pakai. beliau pakai motor je pergi kerja.(elak jem) jadi dah sebulan lebih dah pakai kannn...alhamdulillah.dah rasa kereta secondhand. dah rasa kereta baru. harap lepas ni kereta oversea pulak.;'p 






kadang-kadang rasa poyo pulak post gambar macam ni.
sebenarnya tujuan dia nak cerita kat anak.

untungnya kamu lahir-lahir naik kereta.baru lagi. zaman kami kecik-kecik dulu naik turun bas je banyak. semoga anak-anak syukur dengan nikmat yang ada. 

suami idaman kata sedapnya bawa kereta baru.ni baru proton.macam mana la rasa sedap bawak kereta honda ke toyota baru ke kannn..;'p

insyaAllah..;)

eh.saya dah kena panggil pergi program Assessment Centre untuk jawatan S27.doakan saya!haa..time PAC tu tengah 8 bulan.jangan tiba-tiba nak bersalin kat Bangi sana sudah..;'p

K bai!

2 comments:

  1. Betul tu kan...Bersyukur la anak² ku..
    Kita dulu "berpanas-panasan" tunggu bas.. Kalau bas penuh kena berdiri lagi..Kenangan..

    ReplyDelete
  2. ;') kan..naik train pergi kerja pun berdiri dengan bersesak2 nya..T__T

    ReplyDelete