Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Sunday, March 31, 2013

Baby Cot

 
ehem,beli dah dekat sebulan lepas.;')
si ibu ni bawak banyak-banyak bersabar je...nak tunggu saat dan detik nak pasang baby cot ni.;'p
 
dan akhirnya.masanya telah tiba..heheh
 
 
terdiri dari 2 kotak.satu kotak mengandungi baby cot.satu kotak lagi mengandungi tilam.-_-
 
 
gambar the making of..
 
 
ehemm..hebakk abi baby ni...;') mula-mula macam susah sikit.tapi dah tau tips..momantai. 
 
 
beli sekali dengan set ni..;') pasang sekejap je nak test.lepas tu bukak balik.takut berhabuk.;'p nanti dah rasa contraction kita gagah pasang balik ye..boleh la baby balik-balik sepital je terus tidur dalam baby cot iaa...;')
 
 lebih kurang gini la..tapi nak kena relocate balik segala perabot dalam bilik.sebab katil baby ni sekarang betul-betul menghadap aircond dan terletak dibawah kipas. cian baby sejukkk nanti..;')
haa..2 budak ni peneman kami masa nak pasang baby cot.ain si kakak ada la membantu.yang aina si adik tu baru bangun tidur.hiasan semata-mata. hehe
 


ok tu je.bagi yang dah beli baby cot tak pasang-pasang lagi,momantai.kacang goreng je...pejam dua-dua belah mata pon boleh pasang..;'p
 
 
harga set baby cot ni.
 
baby cot RM287
tilam RM122
set dalam-dalam katil tu.bed sheet tu RM122
besi kelambu RM35
Kelambu Rm46
pastu ada satu selimut RM15
 
semua nya sepatutnya RM627.tapi beli full set kat my dear time warehouse sale semua sekali RM559 JEEE..;')
 
asal nak beli baby cot tilam dengan bed sheet je..tak yah la kelambu-kelambu bagai kann..kira-kira total dah RM531. sebab kan beza RM28 ringgit je..macam rugi pulak kannn...jadi ambik je la full set.;')
 
 
moga berkat boleh diwarisi ke adik-adik baby ye.;') in sya Allah. RM559/6 (target nak 6 anak jee kan) so sorang baru RM93.16.;') hehe
 
baby..ibu dengan abi miss u.esok check up.jangan nak tutup-tutup muka ye.malu sangat tau dengan abi dia.=,=


2 comments: