Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Friday, March 1, 2013

External Training



Hari isnin dengan selasa lepas saya pergi external training. bos hantar.pasal bank reconciled dengan petty cash. hehe

mula-mula macam tak best.sebab kena pergi sorang-sorang.T__T
kat hotel sunway putra. KL? huh!

memang bosan gila kl. idak  la teman nak drive ke sana.
teman tempah teksi je.. pagi-pagi teksi datang jemput.
balik banyak dah teksi tunggu depan The Mall tu.;')

overall memang best.sebab speaker best kot! Mr Daniel. best sangat. cerita pasal ekonomi. best lah!






hari last. sedih..T__T macam tak cukup pulak 2 hari.kenapa tak 5 hari?;'p
dan saya jumpa akak sorang tu yang sangat tabah duk pergi pump susu setiap kali break. pakai manual pump je..respect!

ok bulan ni agak penuh!serious penuh tentatif!-__-"

2 comments:

  1. Replies
    1. hehe..sama la..sy tak singgah pun masuk.duk fikir nak balik cepat takut jem...;'p

      Delete